Ļaudis pulcējas 4. maija svētku koncertā "Idejas vārdā" laukumā pie Kongresu nama

Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienas svētku programmas ietvaros 2022. gada 4. maijā no plkst. 17.00 līdz plkst. 22.00 Kronvalda parka ...

gallery icon
Sabiedrība
2022. gada 4. maijs, 23:00

Cilvēki vienojas patriotiskās izjūtās 4. maija svētku dienas noslēgumā pie Kongresu nama. FOTO

Jauns.lv

Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienas svētku programmas ietvaros 4. maijā no plkst. 17.00 līdz plkst. 22.00 Kronvalda parka laukumā pie Rīgas Kongresu nama notika koncerts "Idejas vārdā", kuru vadīja aktieris Kaspars Zvīgulis.

Koncertā uzstājās mūziķis Kārlis Kazāks un tādas grupas kā "Siensliens", "Stūrī zēvele", "JUUK", "Baložu pilni pagalmi", "Dzeltenie pastnieki" un "Pērkons". Aktieris Āris Matesovičs caurviju mākslinieku plejādei atgādināja par šodien tik ļoti nozīmīgo brīvību un neatkarību.

Koncerts tika pārraidīts arī tiešraidē Rīgas domes "Facebook" kontā.

Pasākumu atbalstīja Rīgas pašvaldība un tas bija kā daļa no kopējās Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienai veltītās svētku programmas galvaspilsētā, kas tapa sadarbībā ar kultūras centriem.

Pie Brīvības pieminekļa gulst ziedi, atzīmējot Latvijas neatkarības atjaunošanas 32. gadadienu

Pie Brīvības pieminekļa gulst ziedi, atzīmējot Latvijas neatkarības atjaunošanas 32. gadadienu

gallery icon

Tradicionālais tautas tērpu gājiens "Uzvelc tautas tērpu par godu Latvijai!"

Rīgā norisinājies tradicionālajā tautas tērpu gājienā "Uzvelc tautas tērpu par godu Latvijai!" no Rātslaukuma līdz Brīvības piemineklim, atzīmējot Latvijas neatkarības ...

gallery icon

4. maija svētku militārā parāde Saldū

Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas deklarācijas pieņemšanas 32.gadadienai veltīto militāro parādi Saldū šodien vēroja vairāk nekā 1000 cilvēku.

gallery icon