foto: Sintija Zandersone/LETA
Piecos Pierīgas maršrutos iekļaus papildu pieturvietas Rīgā un Pierīgā
Rīgas Starptautiskās autoostas teritorija.
Sabiedrība
2022. gada 17. janvāris, 09:32

Piecos Pierīgas maršrutos iekļaus papildu pieturvietas Rīgā un Pierīgā

Jauns.lv / LETA

Pasažieru ērtībām no šodienas piecos Pierīgas maršrutos tiks iekļautas papildu pieturas, kas atrodas Rīgā un Pierīgā, un vienlaikus maršruta Rīga-Ādaži-Kadaga, Rīga-Kalngale-Carnikava-Kadaga un Ādaži-Carnikava atsevišķi reisi tiks pielāgoti skolēnu vajadzībām, informēja Autotransporta direkcijā.

Maršrutā Rīga-Zvejniekciems Rīgas teritorijā tiks iekļautas pieturas "Centrālā stacija", "Merķeļa iela", "Elizabetes iela", "Medicīnas muzejs", "Dzirnavu iela", "Hanzas iela", "Pētersalas iela", "Muzejs Dauderi", "Ostas iela", "Ziemeļblāzma" un "Aizupes", bet Saulkrastu novadā - pieturas "Stacijas iela", "Murjāņu iela", "A.Kalniņa iela", "Glābšanas stacija", "Koklītes", "Jaunsaules" un "Zvejniekciems".

Maršrutā Rīga-Vangaži tiks iekļauta pietura "Centrālā stacija", "Merķeļa iela", "Brīvības bulvāris", "Brīvības piemineklis", "Matīsa iela", "Krišjāņa Barona iela", "Gustava Zemgala gatve", "Zemitāna laukums" un "Teika", savukārt iebraucot Rīgā būs pietura "Berģi".

Maršrutā Rīga-Ādaži-Kadaga, Rīga-Ādaži-Podnieki-Garkalne un Rīga-Ādaži-Carnikava tiks iekļauta pietura "Centrālā stacija", "Merķeļa iela", "Brīvības bulvāris", "Brīvības piemineklis", "Matīsa iela", "Krišjāņa Barona iela", "Gustava Zemgala gatve", "Teika", "Zemitāna laukums", "Berģi" un "Jaunkūlas".

Pielāgojot pasažieru pārvadājumus skolēnu ērtībām, maršruta Rīga-Ādaži-Kadaga autobuss no pieturas "Kadaga" katru dienu izbrauks plkst.8.40, nevis kā līdz šim plkst.8.50. Savukārt maršruta Rīga-Kalngale-Carnikava-Kadaga reiss pieturā "Kadaga" darbadienās tiks uzsākts plkst.12.40 un pieturā "Ādažu centrs" katru dienu - plkst.15.40, nevis kā līdz šim - attiecīgi plkst.12.30 un 15.30. Maršruta Ādaži-Carnikava autobuss no pieturas "Ādažu skola" darbadienās izbrauks plkst.14.25, nevis kā līdz šim plkst.14.55, bet reiss, kas pieturā "Ādažu skola" darbadienās tiek uzsākts plkst.15.08, tiks izpildīts cauri Birzniekiem.