Komponists Mārtiņš Brauns (1951-2021)

gallery icon
55
Kultūra
2021. gada 25. novembris, 15:15

Ģimene lūdz neizplatīt nepatiesu informāciju par Mārtiņa Brauna nāves iemeslu

Jauns.lv

SIA "Forte Production" producents Jānis Kļaviņš sociālajos tīklos ievietojis aicinājumu neizplatīt nepatiesu informāciju par 24. novembrī mūžībā aizsauktā komponista Mārtiņa Brauna nāves iemeslu.

Kļaviņš ar ekrānuzņēmumu palīdzību norāda, ka sociālajos tīklos tiek izplatīta nepatiesa informācija, ka Brauna veselība it kā pasliktinājusies pēc Covid-19 potes saņemšanas.

"Mārtiņa Brauna ģimenes un draugu vārdā lūdzu cienīt komponista piemiņu un neizplatīt nepatiesu informāciju par viņa nāves iemeslu!" komentējot šos apgalvojumus, raksta Kļaviņš.

Jauns.lv jau iepriekš ziņojis, ka 70 gadu vecā Brauna veselība pamatīgi sašķobījusies šī gada oktobrī, kad viņš pēc vairākām vasarā pārciestām operācijām piedzīvojis infarktu. Papildus tam Brauns inficējies arī ar Covid-19.

Par laimi, toreiz mediķiem Brauna dzīvību izdevies glābt, tomēr 24. novembrī saņemta sēru vēsts par komponista nāvi.

Mārtiņš Brauns "Zelta mikrofons 2019" ceremonijā

Komponists Mārtiņš Brauns 2019. gada 12. februārī Dailes teātrī mūzikas ierakstu balvas "Zelta mikrofons" ceremonijā, kur tika sumināts par mūža ...

gallery icon
14

Komponista Mārtiņa Brauna leģendārā dziesmu cikla “Daugava” albuma atvēršanas svētki

27. jūnijā uz kuģīša “Rīgas pērle” notika komponista un taustiņistrumentālista Mārtiņa Brauna leģendārā dziesmu cikla “Daugava” albuma atvēršanas svētki. Albums ...

gallery icon
64