112
2021. gada 25. novembris, 12:47

Šoferis ar uzņēmuma busiņu Lēdurgā izbraukā kapu kopiņas

Degpunktā, TV3

Nepatīkams atgadījums piedzīvots Lēdurgā, kur neadekvāts kravas mikroautobusa vadītājs iebrauca kapu teritorijā. Ar automašīnu vīrietis pārbraucis pāri kapa vietām, pieminekļiem un pamatīgi izvandījis apstādījumus, ziņo TV3 raidījums “Degpunktā”.

Pa Lēdurgas kapiem brauc automašīna, kas taranē pieminekļus, kapu apmales un apstādījumus – apmēram šādi agrā rīta stundā izklausījās iedzīvotāju zvans atbildīgajiem dienestiem.

Busiņa vadītājs līkumojis starp kokiem un pēc ālēšanās kapu teritoriju pamanījies nobraukt vēl dažus kilometrus. Šofera plānus aizbraukt vēl tālāk izjaucis priekšā esošais grāvis. Spēkrats noripojis no uzkalniņa un pamatīgi iestrēdzis. Šoferis turpinājis bēgt kājām. 

foto: Ekrānuzņēmums no TV3 raidījuma "Degpunktā"

Pēc policijas ierašanās notikuma vietā ieradies arī kādas firmas pārstāvis, jo "Volkswagen" automašīna, izrādās, pieder uzņēmumam un, visticamāk, nepatikšanās iekļuvis viens no tā darbiniekiem, ziņo "Degpunktā".

Valsts policijā (VP) informē, ka šobrīd par notikušo ir uzsākts administratīvā pārkāpuma process un tiek pārbaudīta informācija par iespējamo autovadītāju.

foto: Ekrānuzņēmums no TV3 raidījuma "Degpunktā"

VP aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus, zvanot uz tālruņa numuru 67829194 vai 110.

Sazinoties ar Lēdurgas kapu pārstāvjiem, "Degpunktā" noskaidrojis, ka neadekvātais šoferis pamanījies pārbraukt pāri divām kapa vietām un sabojāt to apmales, izsist no vietas vienu pieminekli un izvandīt apstādījumus.