1dienas
21stundas
41minūtes
59sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"Jaunais vilnis" Sočos tiek atcelts; nākamgad cer atgriezties Jūrmalā
Tiekot lolotas lielas cerības, ka nākamajā vasarā festivāls atkal varētu atgriezties Dzintaros, Jūrmalā.
Kultūra

"Jaunais vilnis" Sočos tiek atcelts; nākamgad cer atgriezties Jūrmalā

Jauns.lv

Biļešu pircēju zemās aktivitātes dēļ starptautiskā jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis 2015” organizatori apsver iespēju festivālu pārcelt uz rudeni un ļoti cerot nākamgad atgriezties Jūrmalā, liecina neoficiālā informācija.

"Jaunais vilnis" Sočos tiek atcelts; nākamgad cer ...

Patlaban publiski nav pieejama informācija par pārdoto biļešu skaitu uz „Jaunā viļņa” festivālu, kas no Dzintaru koncertzāles Jūrmalā šogad pārcelts uz Krievijas kūrortpilsētas Soču Olimpisko parku. „Jaunā viļņa” oficiālajā mājas lapā interesentiem, kas vēlas iegādāties biļetes uz jauno izpildītāju konkursa koncertiem, pieejama vien anketa, kuru aizpildot ir iespēja saņemt biļešu un cenu piedāvājumu. Arī „Jaunā viļņa” viesmākslinieki – Krievijas spožākās estrādes zvaigznes vēl nav izsludinātas, lai gan līdz pasākuma norises laikam atlikuši vien nepilni divi mēneši.

Pagaidām oficiālā informācija liecina vien to, ka simtprocentīgu jāvārdu kāpšanai uz „Jaunā viļņa” skatuves devuši Latvijas Ārlietu ministrijas melnajā sarakstā iekļautie spīdekļi – Valērija, Josifs Kobzons un Oļegs Gazmanovs. Tomēr pēc neoficiālas informācijas organizatori patlaban aktīvi diskutējot par iespējamību „Jaunā viļņa 2015” norisi no augusta beigām pārcelt uz oktobri, jo cerētā apmeklētāju atsaucība izrādījusies zema. Šī iemesla dēļ tiekot lolotas lielas cerības, ka nākamajā vasarā festivāls atkal varētu atgriezties Dzintaros, Jūrmalā.

Kā zināms, uz konkursu Sočos pārstāvēt Latviju doties plāno dziedātājs Nikolajs Bogdanovs, kurš ar pseidonīmu Niks Anders reiz uzvarēja Baltijas geju skaistumkonkursā.

"Jaunā viļņa" zvaigznes un viesi

„Jaunā viļņa 2014” dziļākie dekoltē

Latvijas kūrortpilsētā Jūrmalā notiekošajā „Jaunajā vilnī” dāmas izvēlas nu ļoti vasarīgus tērpus.

Kasjauns.lv / Foto: Edijs Pālens/LETA