foto: www.aluksne.lv
Šonedēļ Alūksnes vakcinācijas centrā varēs potēties pret Covid-19 trīs dienas
Vakcinācijas centrs Alūksnes kultūras centrā.
Novadu ziņas
2021. gada 8. novembris, 10:34

Šonedēļ Alūksnes vakcinācijas centrā varēs potēties pret Covid-19 trīs dienas

Jauns.lv / LETA

Šonedēļ Alūksnes vakcinācijas centrā varēs potēties pret Covid-19 trīs dienas, informēja Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.

Alūksnes vakcinācijas centrā, kas atrodas Alūksnes Kultūras centra telpās Brūža ielā 7, turpinās vakcinācija pret Covid-19, ko nodrošina AS "Veselības centru apvienība".

Vakcinēties varēs šodien un ceturtdien, 11.novembrī, no plkst.9 līdz 17. Būs pieejama "Johnson & Johnson" (J&J) meitasuzņēmuma ražotā vakcīna, kā arī "Pfizer"/"BioNTech" un "Moderna" pirmā un otrā pote. Svētdien, 14.novembrī, no plkst.9 līdz 17 varēs vakcinēties ar J&J un "Pfizer"/"BioNTech" pirmo un otro poti.

Vakcinācijas centrā pusdienu pārtraukums ir no plkst.13 līdz 13.30.

Vakcinācijai ir iespējams pierakstīties iepriekš, zvanot uz vienoto tālruni 8989 vai interneta vietnē "www.manavakcina.lv", tāpat katrā no vakcinācijas dienām visas dienas garumā būs iespēja gaidīt rindā bez iepriekšēja pieraksta.

12 līdz 13 gadus vecus jauniešus vakcinācijai var pieteikt vecāki, zvanot pa tālruni 8989. Jauniešiem vecumā no 12 līdz 13 gadiem vakcinācija ir jāveic vecāka vai cita likumiskā pārstāvja klātbūtnē. Ierodoties uz vakcinācijas kabinetu, jaunietim ir nepieciešama pase vai personas apliecība, likumiskajam pārstāvim pase vai personas apliecība vai apliecinošs dokuments par bērnu - ieraksts par bērnu pasē vai dzimšanas apliecība vai notariāli apstiprināta pilnvara.

Jaunieši vecumā no 14 līdz 17 gadiem vakcinācijai var pieteikties vietnē "www.manavakcina.lv", ja personai ir internetbankas pilnā versija un iespēja autentificēt sevi portālā "www.latvija.lv", zvanot pa tālruni 8989.

Ierodoties uz vakcinācijas kabinetu, jāņem līdzi pase vai ID karte. Aktuālo informāciju par vakcinācijas procesu Alūksnes vakcinācijas centrā var atrast pašvaldības mājaslapā un pašvaldības sociālo tīklu kontos.