foto: Publicitātes foto
Nacionālā opera dāvinās ielūgumu uz izrādi tiem, kuri vakcinēsies pie operas nama
Kultūra
2021. gada 29. oktobris, 12:27

Nacionālā opera dāvinās ielūgumu uz izrādi tiem, kuri vakcinēsies pie operas nama

Jauns.lv

Latvijas Nacionālā opera un balets (LNOB) informē par iespēju saņemt Covid-19 poti mobilajā vakcinācijas punktā pie operas nama. Tiem, kuri izmantos iespēju vakcinēties šajā vakcinācijas punktā, LNOB sola pēc pilna vakcinācijas kursa iziešanas dāvāt ielūgumu uz izrādi.

“Mēs, Latvijas Nacionālās operas un baleta plašā saime, izsakām pateicību katram, kurš jau vakcinējies vai vakcinēsies pret Covid-19.  Tikai vienoti mēs spēsim pārvarēt šo pandēmiju un esam pārliecināti, ka ir svarīgi uzrunāt ikvienu cilvēku neatkarīgi no informācijas telpas un vides, kurā ikdienā dzīvojam.

Mēs ilgojamies atkal vērt durvis skatītājiem un spēlēt izrādes un koncertus pilnai zālei. Līdzīgi kā citos kolektīvos, arī mūsu vakcinācijas aptvere ir ļoti tuva simts procentiem,” saka LNOB valdes priekšsēdētājs Egils Siliņš.

Pirmdien, 1. novembrī, pie Latvijas Nacionālās operas ēkas atradīsies mobilais vakcinācijas punkts.

"Lai sniegtu iedrošinājumu un teiktu paldies, visiem, kas to izmantos, LNOB dāvinās ielūgumu, kuru pēc pilnas vakcinācijas pabeigšanas būs iespējams samainīt pret biļeti uz paša izvēlētu Latvijas Nacionālās operas un baleta repertuāra izrādi," teikts LNOB paziņojumā.

Vakcinācijas autobuss pie Latvijas Nacionālās operas un baleta atradīsies no plkst. 10.00 līdz 16.00. Izmantot tā pakalpojumus cilvēki varēs bez iepriekšēja pieraksta. Informāciju par citām vakcinācijas vietām var atrast vietnē www.manavakcina.lv.