foto: Sintija Zandersone/LETA
Ainārs Šlesers inficējies ar Covid-19
Politiķis skaidro, ka 22. oktobra rītā sajutis nelielas galvassāpes, kā arī viņam bijusi paaugstināta ķermeņa temperatūra – 37,5.
Sabiedrība
2021. gada 25. oktobris, 12:08

Ainārs Šlesers inficējies ar Covid-19

Jauns.lv

Par to, ka inficējies ar Covid-19, skandalozais uzņēmējs, politiķis un partijas “Latvija pirmajā vietā” radītājs paziņojis šodien, 25. oktobrī, sociālajā tīklā “Facebook”, vispirms gan piebilstot, ka nekad nav vakcinējies.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Vēlos informēt savus draugus un atbalstītājus! Es nekad neesmu bijis vakcinēts pret Covid-19 un man nekad nav bijis Covid sertifikāts. Ceļojot ārpus Latvijas, vienmēr esmu veicis Covid testus gan pirms izlidošanas, gan pēc atgriešanās,” ierakstu sociālajos tīklos sāk Šlesers.

Politiķis skaidro, ka 22. oktobra rītā sajutis nelielas galvassāpes, kā arī viņam bijusi paaugstināta ķermeņa temperatūra – 37,5.

“Nolēmu veikt Covid testu. Tests izrādījās pozitīvs. Nākamo divu dienu laikā mana ķermeņa temperatūra bija robežās no 37,5 – 38. Šodien mana ķermeņa temperatūra ir normāla, jūtos labi. Vēl ir neliels nogurums, bet izskatās, ka viss iet uz labo pusi. Pašreiz atrodos ārzemēs, kur man ir jāpavada desmit dienas karantīnā,” informē Šlesers, ieraksta nobeigumā uzsverot, ka vienmēr iestājies par brīvprātīgu vakcinēšanos pret Covid-19.

Šlesers protesta akcijā Rīgā pulcē vairākus simtus

Rīgas centrā partijas “Latvija pirmajā vietā” līderis Ainārs Šlesers rīko kārtējo protesta akciju, kurā sanākušie kritizē valdības politiku Covid-19 krīzes ...

gallery icon
245

Jauns.lv jau ziņoja, ka nesen ļoti līdzīgā veidā par inficēšanos ar Covid-19 un pārslimošanu informēja Saeimas deputāts Aldis Gobzems (“Likums un Kārtība”), izvēloties gan slēpt konkrētu datumu, kurā pozitīvais tests saņemts.

Pēc vecuma, kurš norādīts uz sociālajos tīklos publicētā testa gan saprotams, ka tas veikts pēc 10. oktobra, kas ir Alda Gobzema dzimšanas diena.

Pēcāk sarunā ar LTV Ziņu dienestu Gobzemam jautāts, vai 13. oktobrī, kad viesojies veikalā bez maskas (redzams pēc foto internetā) un 14. oktobrī, kad piedalījies protesta akcijā pie Saeimas, viņš nav jau bijis Covid-19 pozitīvs.

Deputāts informējis, ka savas izslimošanas laikā nav pārkāpis konkrētos noteikumus, kuri regulē Covid-19 slimnieka iespējas pārvietoties un kontaktēties ar citiem.