foto: LETA
"Tiek mērķtiecīgi izplatīts" Kariņš komentē publiskajā vidē nonākušo video ar viņa dziedāšanu
Sabiedrība
2021. gada 14. oktobris, 20:41

"Tiek mērķtiecīgi izplatīts" Kariņš komentē publiskajā vidē nonākušo video ar viņa dziedāšanu

Jauns.lv

"Publiskajā vidē ir nonācis kāds dažus gadus vecs video, kas atgādina par tiem laikiem, kad Covid-19 vēl nebija ietekmējis mūsu ikdienu. Video, kas tiek mērķtiecīgi izplatīts, ir uzņemts 2019. gada novembrī un parāda vienu no manām brīvā laika (kad tāds man vēl bija) aizraušanām – mūziku," tā par video, kurā redzams dziedam pie flīģeļa, saka Ministru prezidents Krišjānis Kariņš.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Ja kāds vēlas uzzināt vairāk par mūzikas lomu manā dzīvē, aicinu noskatīties vēl senāku, TV3 ziņu dienesta veidotu, videosižetu īsi pēc apstiprināšanas Ministru prezidenta amatā.

Es patiesi ceru, ka, beidzoties Covid-19 pandēmijai, mēs visi varēsim atgriezties normālā ikdienas dzīvē, kurā varam brīvi darīt to, ko katrs vēlamies, un arī vienoties kopīgā dziesmā. Novēlu visiem izturību un stipru veselību!" savā "Facebook" kontā raksta Kariņš. 

Portāls Jauns.lv jau vēstīja, ka soctīklā "Twitter" parādījies video ar Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu, kurš aizrautīgi dzied pie flīģeļa. Šis video tiekot izplatīts ar mērķi "sabotēt mūsu valsti pandēmijas krīzes laikā".

Kā lasāms "Twitter" komentāros, šis video esot divus gadus vecs, taču tagad to izplatot "Attīstībai/Par!" politiķi, "ko izmanto antivakseri, lai sabotētu mūsu valsti".

Sākotnējie izplatītāji "Attīstībai/Par!" esot sevi no šī video izgriezuši. 

Video Kariņš dzied latviešu dziesmu "Krizantēmas" ar vārdiem: "Nenāc pie manis, nemeklē laimi, kas bijis, sen jau aizgājis".