foto: LETA
TC "Alfa" darbojas gan "zaļajā", gan "sarkanajā" režīmā; autostāvvietā būs iespējams vakcinēties pret Covid-19
Cilvēki pie tirdzniecības centra "Alfa" Covid-19 pandēmijas laikā.
Sabiedrība
2021. gada 13. oktobris, 17:01

TC "Alfa" darbojas gan "zaļajā", gan "sarkanajā" režīmā; autostāvvietā būs iespējams vakcinēties pret Covid-19

Jauns.lv / LETA

Saskaņā ar ārkārtējās situācijas laikā piemērotajiem epidemioloģiskās drošības pasākumiem tirdzniecības centra “Alfa” pakalpojumi apmeklētājiem pieejami “zaļajā” un “sarkanajā” režīmā. No rītdienas, 14. oktobra, tiks atvērts arī mobilais vakcinācijas punkts TC autostāvvietā.

TC “Alfa” “zaļajā” jeb epidemioloģiski drošā vidē var iekļūt un saņemt pakalpojumus tikai vakcinētas vai Covid-19 izslimojušas personas, pie TC “Alfa” ieejas uzrādot sadarbspējīgu sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu (pasi vai ID).

Bērniem no 12 gadu vecuma iekļūšanai “zaļajā” zonā jāuzrāda sadarbspējīgs sertifikāts, testēšanas sertifikāts vai laboratorijas izziņa par pēdējo 72 stundu laikā veikta skrīninga testu ar negatīvu Covid-19 rezultātu. Savukārt bērniem, kuri jaunāki par 12 gadiem, izziņa un/vai testa rezultāts nav jāuzrāda, un viņi TC var apmeklēt pilnībā vakcinētas vai Covid-19 izslimojušas pilngadīgas personas pavadībā.

“Sarkanajā” jeb epidemioloģiski nedrošā vidē, pilnībā nodalot apmeklētāju plūsmu un nodrošinot piekļuvi telpām jebkurai personai, pakalpojumus turpina sniegt veikali “Rimi”, “Narvesen”, “Drogas”, “Vinothek Gourmet” un “Barona tējas un kafijas”. Iekļūšana “sarkanajā” zonā notiek caur “Rimi” ieeju.

“Lai atbilstoši noteikumiem veicinātu TC pieejamo pakalpojumu klāstu, šobrīd meklējam iespējas organizēt atsevišķas ieejas arī veikaliem “Zara”, “Apranga”, “Sinsay”, “New Yorker”, “Reserved”, “Sportland”, “Askona”, kā arī “CINAMON ALFA” un “MyFitness”,” norāda TC “Alfa” vadītāja Liene Apine. Jau šobrīd ar atsevišķu ieeju no ārpuses TC apmeklētājiem pieejams veikals “Floras Maģija”.

Tāpat visiem interesentiem no rītdienas, 14. oktobra, TC “Alfa” autostāvvietā būs pieejams mobilais vakcinācijas punkts.