foto: LETA (Zane Bitere)
Kariņš: atsevišķiem Saeimas deputātiem un "pseido politiķiem" jāuzņemas atbildība par Covid-19 situāciju
Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).
Politika
2021. gada 4. oktobris, 19:06

Kariņš: atsevišķiem Saeimas deputātiem un "pseido politiķiem" jāuzņemas atbildība par Covid-19 situāciju

Jauns.lv / LETA

Atsevišķiem Saeimas deputātiem un "pseido politiķiem" jāuzņemas atbildība par cilvēku musināšanu Covid-19 jautājumos, kas rezultējas ar cilvēku nevakcinēšanos, šodien pēc valdošās koalīcijas partiju sanāksmes klāstīja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Politiķis izteicās, ka "noteiktiem parlamentāriešiem" un tiem, kurus varot saukt par "pseido politiķiem" un kuri musina cilvēkus nevakcinēties, būtu jāuzņemas atbildība par valstī esošo situāciju.

Kariņš pārmeta, ka šie cilvēki mēģina iestāstīt, ka Covid-19 pandēmija nav, attiecīgi ka nav nepieciešams vakcinēties, un, viņaprāt, to var nosaukt par melošanu.

"Viņiem būtu jāuzņemas nopietna atbildība par negatīvajām sekām, kas izriet no viņu, manuprāt, ļaunprātīgas sabiedrības musināšanas," teica Ministru prezidents.

Jau ziņots, ka pašlaik Latvijā ir izveidotas partijas, kas savu darbību balsta ap Covid-19 jautājumu un izmanto pret valsts Covid-19 apkarošanas politiku vērstu retoriku, piemēram, Alda Gobzema "Likums un kārtība", Aināra Šlesera "Latvija pirmajā vietā", "Boikota partija", "Brīvai stiprai Latvijai".