RīgaTV 24 piedāvā sportisku nedēļas nogali
Katrā sacensību dienā atlētiem, apvienojot spēkus, būs jāveic pieci vingrinājumi ar ļoti lieliem svariem.
Kultūra

RīgaTV 24 piedāvā sportisku nedēļas nogali

Kasjauns.lv

RīgaTV 24 nedēļas nogalē (18. un 19. jūlijā) viesosies Kuldīgā un Liepājā, AUTOTEHNICA LATVIJAS SPĒKAVĪRU ČEMPIONĀTĀ 2015. Kanāls RīgaTV 24 piedāvās tiešraides no Kuldīgas un Liepājas čempionāta posmiem, kuros sacentīsies Latvijas visstiprākie vīrieši pāros.

RīgaTV 24 piedāvā sportisku nedēļas nogali...

Uz turieni dosies desmit labākie mūsu sportisti - Agris Kazeļņiks startēs kopā ar šī brīža čempionāta līderi Aivaru Šmauksteli, bet Didzis Zariņš ar Arti Plivdu. Kuldīgas četrotne arī izveidojusi divus pārus – Oskars Martužans un Māris Rozentāls, Edgars Andersons un Jānis Šleckus, kā arī Ivars Grahoļskis piedalīsies pārī ar Jāni Ilgavižu.  Katrā sacensību dienā atlētiem, apvienojot spēkus, būs jāveic pieci vingrinājumi ar ļoti lieliem svariem. Pavisam 10 disciplīnu kopvērtējumā tiks noskaidrots šī mača labākais tandēms, kurš iegūs tiesības 31.jūlijā startēt Ogrē notiekošajās starptautiskajās spēkavīru sacensībās “Best Nordic Strongman pair 2015”.

Katru nedēļas nogali RīgaTV 24 piedāvā tiešraides no Latvijā notiekošiem festivāliem, sporta sacensībām, festivāliem un citiem sabiedrībai nozīmīgiem pasākumiem. Šajā nedēļas nogalē RīgaTV 24 būs spēcīgā un sportiskā noskaņojumā un sadarbībā ar TORLEY nodrošinās tiešraides – 18. jūlijā tiešraide no Liepājas, pulksten 12:00-16:00 un 19. jūlijā tiešraide no Kuldīgas pulksten 13:00 – 17:00.

Regīna Zommere / Publicitātes foto