foto: Facebook/ Ungurmuiža
Augustā Ungurmuižā notiks divi pasākumi personām ar Covid-19 sertifikātu vai negatīvu testu
Kultūra
2021. gada 1. augusts, 20:21

Augustā Ungurmuižā notiks divi pasākumi personām ar Covid-19 sertifikātu vai negatīvu testu

Jauns.lv / LETA

Šomēnes Ungurmuižā notiks divi pasākumi, kurus varēs apmeklēt personas ar sadarbspējīgu Covid-19 sertifikātu vai negatīvu Covid-19 testu, pavēstīja Ungurmuižas pārstāvji.

Plānots, ka 8.augustā muižas parkā notiks ikgadējais kamermūzikas koncerts "Šūbertiāde". Tajā piedalīsies mūziķi Agnese Egliņa, Lelde Tīrele, Aldis Liepiņš, Sanita Zariņa, Evita Zālīte-Grosa, ā arī dzejnieki Jānis Rokpelnis un Iveta Šimus.

Tāpat koncertā uzstāsies Latvijas Radio kora solistu vīru grupa, kuras sastāvā ir tenori Kārlis Rūtentāls un Rūdolfs Bērtiņš, kā arī basi Jānis Kokins un Pēteris Vaickovskis.

Savukārt 14.augustā Ungurmuižā būs pieejamas animācijas filmas bērniem, brīvdabas kino pieaugušajiem, kā arī mobilā observatorija zvaigžņu pētīšanai un brīvdabas restorāns.

Plkst. 21 stundas garumā būs skatāmas jaunākas "Animācijas brigāde" filmiņas, savukārt plkst.22 sāksies Nacionālā teātra muzikālā izrāde "Sapnis par Brodveju". Aktrises Ditas Lūriņas muzikālās programmas "Sapnis par Brodveju" režisors ir Valdis Lūriņš.

Tāpat no plkst.22 būs pieejama Mobilā observatorija zvaigžņu vērošanai un profesionāļu stāstījumi par to, kas redzams.

Pasākumi veidoti atbilstoši valdības izstrādātajam "vidēji drošajam" pasākumu rīkošanas līmenim - vakcinētiem, pārslimojušiem un testētiem ar negatīvu rezultātu apmeklētājiem. Bērni līdz 12 gadiem var apmeklēt pasākumu bez testa. Līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments un jāuzrāda derīgs Covid-19 sertifikāts vai negatīvs tests.