112
2021. gada 15. jūlijs, 11:50

Ziepniekkalna iedzīvotājus agrā rīta stundā uzmodina zelta hiti; "koncerta" rīkotājs kļūst emocionāls

Jauns.lv

Pirms pāris dienām vairāki Vaiņodes ielas iedzīvotāji Rīgā uzmodušies no apdullinoša trokšņa, kas nācis no kāda daudzdzīvokļa nama pagalmā noparkota auto. Tajā sēdošie, neskatoties uz agro rīta stundu, skaļi spēlējuši zelta hitus, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Uz notikuma vietu tika norīkota auto patruļa, kas ieradās un konstatēja, ka transportlīdzeklī "Ford" atrodas divas personas," stāsta Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Edgars Bensons-Bukšs.

Policijas uzņemtajā video materiālā dzirdams, kā šofera sēdeklī sēdošais vīrietis pagriež klusāk mūziku un vaicā policistam, vai esot bijušas sūdzības. 

Kā atklājis Bukšs, bijis jūtams, ka abas transportlīdzeklī esošās personas ir lietojušas alkoholiskus dzērienus.

"Gan smaka, gan uzvedība liecināja, ka personas ir reibumā. Personas mašīnā skaļi atskaņoja mūziku, viņām tika aizrādīts un teikts, ka jāpārtrauc pārkāpums un jādodas atpūsties." 

Personas esot uzklausījušas policistus, aizslēguši mašīnu un devušies prom. Taču aptuveni piecpadsmit minūtes vēlāk, kamēr policijas darbinieki pildījuši ziņojumu par padarīto, viņi pamanījuši, ka viens no vīriešiem esot iznācis no daudzdzīvokļu nama, iesēdies "Ford" automašīnā un uzsācis kustību. 

"Tajā brīdī darbinieki operatīvi noreaģēja un aizšķērsoja viņam ceļu," informē Bukšs. 

Tā kā inspektoriem nebija šaubu, ka šoferis ir alkohola reibumā, viņš aizturēts un uz notikuma vietu izsaukti ceļu policisti. Taču ar to viss nav beidzies, jo, ielūkojoties datu bāzē, atklājies, ka vīrietim nav derīgas autovadītāja apliecības. Tādējādi vīrietis no soda par administratīvu pārkāpumu izpelnījies sodu par kriminālu nodarījumu. 

Uz policistu jautājumu, kāpēc vīrietis esot sēdies pie stūres, viņš atbildējis ļoti emocionāli: "Ko man tagad nošauties? Dod pistoli, es nošaušos. Tepat, uz vietas jūsu acu priekšā. Ko man darīt? Man tak vajag darbu, ļoti vajag. Cilvēki, ko jūs darāt?"

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās