112
2021. gada 12. jūlijs, 22:23

Peldvietā Rīgā pamana vīrieti ar pedofilam raksturīgu uzvedību

Degpunktā

Aizvadītajās brīvdienās Rīgas pašvaldības policisti devās uz Dārziņu apkaimi, jo atpūtnieki vienā no peldvietām bija piefiksējuši kādu aizdomīgu tipiņu, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Saņēmām izsaukumu uz peldvietu Dārziņos, Daugavmalas ielā, kur, iespējams, uzturas pedofils. Nekavējoties uz notikuma vietu tika norīkota tuvākā autopatruļas ekipāža," raidījumam "Degpunktā" stāsta Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes pārstāvis Guntis Bērziņš. "Ierodoties notikuma vietā, pie policijas darbiniekiem pienāca sieviete, kura teica, ka zvanījusi policijai, jo ir novērojusi peldvietā ūdenī esošu vīrieti, kurš uzmācīgi skatās uz bērniem, viņu pēcpusēm."

Vīrietis, ieraugot policijas darbiniekus, manāmi satraucās, jo nebija pamanījis, ka ieradusies policija. Sarunā viņš noliedza, ka būtu vērojis bērnus, bet viņa uzvedība policijai likusi noprast, ka kaut kas tomēr nav kārtībā.

"Es uz bērniem skatos? Bērni mani mīl, tāpēc, ka es vienmēr spēlējos, jokoju," sakām dzirdams aizdomīgais vīrietis. "Ko es sliktu daru?"

Uz jautājumu, vai vīrietis pazīst kādu no pludmalē esošajiem bērniem, vīrietis atbild noliedzoši.

Kamēr viens no kārtības sargiem turpinājis sarunu ar aizdomīgo atpūtnieku, policistus uzrunājusi arī kāda jauna meitene. Kā izrādās, viņa ar aizturēto un diviem viņa paziņām šajā vietā sastapusies jau pirms nedēļas. Kompānijas piedāvājusi nepilngadīgajām iedzert, bet pēc tam pat palaiduši rokas.

"Mēs iegājām peldēties un viņi sāka riktīgi grābstīties," pastāstīja meitene. "Man palika ļoti neērti un es izgāju ārā. Mana draudzene jau uzrakstīja iesniegumu policijā."

Meitene arī pastāstījusi, ka aizturētais vīrietis mirkli atpakaļ iegājis ūdenī un novilcis bikses, iespējams, aiztiekot dzimumorgānus, norādīja policijas pārstāvis.

Aizturētā persona nodota Valsts policijai.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās