112
2021. gada 17. jūnijs, 22:14

RTU dienesta viesnīcā pa devītā stāva logu izkrīt jauns vīrietis

Degpunktā, TV3

Traģiskais notikums fiksēts īsi pirms pulksten 11 vakarā. No Rīgas Tehniskās universitātes dienesta viesnīcas augšējiem stāviem izleca vai izkrita kāds jaunietis, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Jau mirušā vīrieša ķermeni zālē atrada kāds no apkārtējiem. Likumsargi atšķirībā no mediķiem, kuri konstatēja letālu iznākumu, adresē pavadīja krietni ilgāku laiku, kamēr aptaujāja kopmītnēs dzīvojošos.

Šobrīd izmeklēšana vēl nav galā, tāpēc komentārs no likumsargiem ir īss. "Saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13. nodaļas. Šobrīd notiek izmeklēšana, taču pašreizējā policijas rīcībā esošā informācija neliecina par noziedzīgu nodarījumu," informē Valsts policijā.

Policisti atklāj, ka jaunais vīrietis krita no visai iespaidīga augstuma – devītā stāva. Sazinoties ar Rīgas Tehniskās universitātes pārstāvjiem izdevās gūt apstiprinājumu, ka bojāgājušais bija mācību iestādes students:

"Par notikušo uzsākts kriminālprocess, un patlaban papildus informācija netiek sniegta. RTU izsaka visdziļāko līdzjūtību bojā gājušā studenta ģimenei, tuviniekiem, draugiem."