foto: LETA
Vīrietis gūst traumas, rokā sprāgstot petardei
Ilustratīvs attēls.
112
2021. gada 15. jūnijs, 12:46

Vīrietis gūst traumas, rokā sprāgstot petardei

Jauns.lv / LETA

Pirmdien kāds vīrietis guvis traumas, rokā sprāgstot petardei, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Negadījums noticis Kandavas novada Zemītes mežā. Petarde uzsprāga, vīrietim to turot labajā rokā. Cietušais nogādāts ārstniecības iestādē.

Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Savukārt Aizkraukles novadā, ceļa Bauska - Aizkraukle un Rīga - Daugavpils - Krāslava krustojumā, vīrietis, vadot automašīnu "Audi A4", neievēroja drošu distanci un uzbrauca priekšā braucošā transportlīdzekļa "Volvo FH" piekabei. Negadījumā "Audi A4" vadītājs guva traumas, taču no hospitalizācijas atteicās.

Auces novada Vecauces pagastā vīrietis ar mopēdu "Wonjan" sadūrās ar traktoru "Case IH Puma" sakabē ar piekabi. Negadījumā traumas guva mopēda vadītājs, kurš nogādāts ārstniecības iestādē. Traktora vadītājs no medicīniskās apskates atteicās.

Bet Jēkabpilī, Vienības ielā, sieviete ar "Toyota Corolla" izraisīja sadursmi ar "Renault Master", kas bija apstājusies pirms gājēju pārejas, lai dotu priekšroku gājējam šķērsot brauktuvi. "Renault Master" vadītājs negadījumā guva traumas un nogādāts slimnīcā. Automašīnas "Toyota Corolla" vadītāja no hospitalizācijas atteicās.