foto: Paula Čurkste/LETA
Krauklis sola Valkas pašvaldības darbā iesaistīt pēc iespējas vairāk intelektuālos resursus
Valkas novada domes priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis.
Politika
2021. gada 6. jūnijs, 21:56

Krauklis sola Valkas pašvaldības darbā iesaistīt pēc iespējas vairāk intelektuālos resursus

Jauns.lv / LETA

Vēlēšanu uzvarētājs Valkas novadā Vents Armands Krauklis (Vidzemes partija) sola pašvaldības darbā iesaistīt pēc iespējas vairāk intelektuālo resursu, pauda Krauklis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Protams iedzīvotāju aktivitāte pašvaldību vēlēšanās varēja būt augstāka, taču 53,13 % vēlētāju balsojums par Vidzemes partijas un "Latvijas attīstībai" apvienoto sarakstu ir objektīvs novērtējums līdz šim paveiktajam," sacīja Krauklis.

Viņš uzskata, ka priekšvēlēšanu laikā centušies godprātīgi izanalizēt padarīto atbilstoši partijas programmai pirms iepriekšējām pašvaldību vēlēšanām. "Katru trešdienu rīkojām savā "Facebook" kontā diskusiju, kuru bija noskatījušies 2000 līdz 3000 iedzīvotāju. Protams epidemioloģiskie ierobežojumi priekšvēlēšanu laikā ierobežoja klātienes tikšanās iespējas ar vēlētājiem," atzina Krauklis.

Jau šodien tiek analizēti pašvaldību vēlēšanu rezultāti un līdzšinējais Valkas mērs ir apņēmības pilns iesaistīt domes darbā maksimāli daudz deputātu, lai izmantotu pēc iespējas vairāk intelektuālos resursus.

Valkas novadā līdzšinējā mēra Kraukļa pārstāvētais apvienotais Vidzemes partijas un "Latvijas attīstībai" saraksts ieguvis astoņus deputātu mandātus, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas apkopotie dati.

Par apvienoto Vidzemes partijas un "Latvijas attīstībai" sarakstu nobalsojuši 1314 vēlētāji jeb 53,13% no nobalsojušo kopskaita. No šī saraksta domē ievēlēti Krauklis, Maruta Stabulniece, Gita Avote, Jānis Anže, Agris Krastiņš, Vilmārs Vesingi, Aigars Roga un Andris Dainis.

"Jaunās Vienotības" un Latvijas Zemnieku savienības apvienotais saraksts jaunajā domē ieguvis piecus mandātus. No šī saraksta ievēlēti Viesturs Zariņš, Kristaps Sula, Sandra Pilskalne, Guntis Albergs un Dace Bašķe.

Divus mandātus ieguvusi nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK". No šī saraksta ievēlēti Agnis Birkavs un Juris Žurovičs.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās