Festivāla dārdoņa raisa sevišķi "mīļu" diskusiju starp Ušakovu un žurnālisti Strautmani
Rīgas mērs kādreizējai žurnālistei Strautmanei nosūtīja psihoterapeita kontaktus, kurš palīdzot arī ieilguša "plosta" gadījumos. Strautmane sūkstījās par "Kubana" radīto troksni, kas esot dzirdams pat Baltezerā.
Sabiedrība

Festivāla dārdoņa raisa sevišķi "mīļu" diskusiju starp Ušakovu un žurnālisti Strautmani

Jauns.lv

"Tā Kubaņa tricina arī Baltezerā," par Lucavsalā notiekošo mūzikas festivālu sestdienas vakarā sociālajā tīklā "Twitter" sūkstījās allaž neapmierinātā Baiba Strautmane, savam tvītam klāt pieliekot arī jautājumu "WTF @NilsUsakovs?", tādējādi izsaucot Rīgas mēru nekavējoši parādīties internetā ar atbildi. Nils Ušakovs arī ieradās.

Festivāla dārdoņa raisa sevišķi "mīļu" diskusiju s...

Baibas Strautmanes un Nila Ušakova savstarpējā diskusija daudzos raisījusi smaidu. Rīgas saimnieks pēc žurnālistes pārmetumiem par pārāk skanīgo "Kubaņas" festivālu žurnālistei ieteica griezties pie psihiatra-narkologa, ko pats atradis sludinājumu portālā ss.lv. Ušakovs Strautmanei rekomendē šo:

"Aleksandrs Jekimovs piedāvā kvalificētu narkoloģisku palīdzību, plosta pārtraukšanu mājās apstākļos un stacionārā Rīgas centrā visu diennakti sertificētu ārstu uzraudzībā (tiek nodrošināts transports no mājām līdz stacionāram un atpakaļ) organisma attīrīšanu, turpmāku ārstēšanu."

Šāda atbilde no mēra kunga Baibā Strautmanē raisīja vēlmi Ušakovu vainot vecos grēkos, uz ko mērs atbildēja ar elegantu vienu vārdu: "Bučas!"

Kasjauns.lv/Foto: Twitter