BMW kļūst par klasiskās mūzikas festivāla “Rīga Jūrmala” oficiālo auto partneri
Kultūra
2021. gada 19. maijs, 15:02

BMW kļūst par klasiskās mūzikas festivāla “Rīga Jūrmala” oficiālo auto partneri

Jauns.lv

BMW kļuvis par festivāla “Rīga Jūrmala” 2021. gada sezonas oficiālo auto partneri, nodrošinot augstākā līmeņa komfortu festivāla uzņemtajiem māksliniekiem.

“Uzņemot Latvijā visā pasaulē pazīstamus klasiskās mūzikas māksliniekus, vienmēr parūpējamies, lai nodrošinātu augstākā līmeņa viesmīlību. Arī šogad Rīgā un Jūrmalā uzstāties aicināti daudzi izcili vārdi – diriģenti Džons Eliots Gārdiners, Andris Nelsons un Jurijs Temirkanovs, operzvaigzne Renē Fleminga, pianisti Andrāšs Šifs un Jefims Bronfmans, vijolnieks Reno Kapisons un daudzi citi. Sadarbība ar BMW ļaus mums nodrošināt šiem māksliniekiem augstākā līmeņa komfortu un eleganci jau no ierašanās brīža Latvijā,” stāsta festivāla Rīga Jūrmala izpilddirektore Zane Čulkstēna.

“Jau vairāk nekā piecdesmit gadus BMW grupa kā vadošais premium automobiļu ražotājs ar lielu aizrautību ir atbalstījusi augstākā līmeņa mākslas projektus un pasākumus visā pasaulē. BMW ir vadošais premium auto zīmols arī Latvijā, tādēļ priecājamies par jaunizveidoto sadarbību ar pasaules līmeņa simfonisko orķestru festivālu “Rīga Jūrmala” un esam gandarīti, ka BMW kā oficiālais festivāla automobilis māksliniekiem nodrošinās augstākā līmeņa komfortu ceļā uz klasiskās mūzikas cienītāju ausīm,” stāsta “Inchcape BMW” autocentra direktors Dmitrijs Zeļeņins.

Festivāls “Rīga Jūrmala” šovasar izskanēs četrās nedēļas nogalēs no 16. jūlija līdz 5. septembrim, piedaloties tādiem pasaules līmeņa simfoniskajiem orķestriem un diriģentiem kā Bavārijas Radio simfoniskais orķestris un diriģents Džons Eliots Gārdiners, Karaliskais “Concertgebouw” orķestris un Daniels Hārdings, Sanktpēterburgas filharmonijas orķestris un diriģents Jurijs Temirkanovs, kā arī Baireitas festivāla orķestris un Andris Nelsons. Biļetes var iegādāties mājaslapā.