Iegūsti maģistra grādu uzņēmējdarbībā un radi pārmaiņas biznesa vidē Latvijā un visā pasaulē!
Tava izglītība
2015. gada 12. augusts, 14:00

Iegūsti maģistra grādu uzņēmējdarbībā un radi pārmaiņas biznesa vidē Latvijā un visā pasaulē!

Jauns.lv

Iegūsti zināšanas, kas palīdzēs Tev izveidot savu uzņēmumu vai kļūt par augstākā līmeņa vadītāju citā uzņēmumā vai iestādē; apgūsti jaunākās tendences biznesa vadībā vai darbojies kā biznesa attīstības plānotājs! Studē Biznesa augstskolā Turība, iegūsti profesionālā maģistra grādu uzņēmējdarbībā (MBA) un radi pārmaiņas uzņēmējdarbības vidē Latvijā un pasaulē!

Topošie speciālisti studiju laikā var iesaistīties starptautiskajās sadarbības programmās, kā arī stažēties ārvalstu kompānijās un nostiprināt praktiskās iemaņas. Ar iegūto diplomu Tu varēsi startēt darba tirgū visā pasaulē, turklāt, būsi apguvis metodes, kā ilgtermiņā veiksmīgi vadīt vai veidot pašam savu uzņēmumu.

Biznesa vide nepārtraukti attīstās, tāpēc arī Turība pilnveido savas studiju programmas, atbilstoši uzņēmējdarbības nozares tendencēm. Jaunajā studiju gadā Uzņēmējdarbības vadības fakultātes maģistrantūras studentiem tiks piedāvāts jauns izvēles kurss „ES atbalsts uzņēmējdarbībai – maziem un vidējiem uzņēmumiem”, ko vadīs bijušais Ministru prezidents, finansists un kādreizējas finanšu ministrs Ivars Godmanis. Studentiem būs lieliska iespēja papildināt zināšanas pie nozares eksperta - profesionāļa, kurš izprot ES uzņēmējdarbības politiku.

Biznesa augstskola Turībā piedāvā arī maģistra studiju programmu „Uzņēmējdarbības vadība veselības un aprūpes iestāžu speciālistiem un vadītājiem MBA”, kuras ietvaros apgūsi prasmes novērtēt pārmaiņu procesu vadību, izmantojot prognozēšanas metodes. Iemācīsies kā ilgtermiņā veiksmīgi vadīt vai veidot pašam savu uzņēmumu. Apgūsi nozares studiju kursus veselības un farmācijas biznesa vadībā.

Vita Zariņa, Dr.oec., asoc.prof., Uzņēmējdarbības vadības fakultātes dekāne uzsver: „Mūsu valsts varēs attīstīties tikai tad, ja mums būs spēcīgi uzņēmumi ar pieredzi bagātiem un kompetentiem vadītājiem.”

Papildu informāciju par maģistra studiju programmām Uzņēmējdarbības vadības fakultātē atradīsi Biznesa augstskolas Turība mājas lapā.

Studē uzņēmējdarbības vadību Turībā un iemācies saskatīt biznesa iespējas!

Turība - praktiski labākā augstskola Latvijā

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar Biznesa augstskolu Turība / Publicitātes foto