foto: LETA
Levits: pirms mēneša baumu līmenis sita augstu vilni, bet tagad valdība kļuvusi konstruktīvāka
Valsts prezidents Egils Levits.
Sabiedrība
2021. gada 31. marts, 14:14

Levits: pirms mēneša baumu līmenis sita augstu vilni, bet tagad valdība kļuvusi konstruktīvāka

Jauns.lv / LETA

Aizvadīto nedēļu laikā valdības darbs ir krietni uzlabojies, pēc tikšanās ar Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu (JV) žurnālistiem uzsvēra Valsts prezidents Egils Levits.

Viņš norādīja, ka vēl pirms mēneša šaubu un baumu līmenis sita augstu vilni, savukārt tie, kas apšaubīja valdību un mēģināja "kaut kādā veidā panāk, ko citu", konstatēja, ka tas nemaz tik vienkārši nav iespējams.

Levits atzīmēja, ka jebkurā gadījumā tas ir jautājums par to, kā valsts visefektīvāk var tikt ārā no šīs situācijas, no Covid-19 izraisītās krīzes.

"Man šķiet, ka vislabāk būtu, ka šī valdība mūs arī izved ārā no šīs krīzes. Valdība ir jau iestrādājusies. Dažreiz tā strādā labāk, dažreiz - ne tik labi. Beidzamā laikā tā tiešām ir kļuvusi konstruktīvāka," sacīja valsts pirmā persona.

Valsts prezidents arīdzan norādīja, ka viņš pats vairākas reizes ir uzsvēris, ka iekšējā un nekonstruktīvā rīcība, ko var nosaukt arī par "iekšējiem kašķiem", ir nevietā un kavē valsts politiku. Levita ieskatā, šī tendence ir mazinājusies.