foto: LETA
Rēzeknē vīrietis dusmu uzplūdā nogalina dažas dienas pazīstamu sievieti
Sabiedrība
2021. gada 25. marts, 16:58

Rēzeknē vīrietis dusmu uzplūdā nogalina dažas dienas pazīstamu sievieti

Jauns.lv / LETA

Šonedēļ kāds vīrietis Rēzeknē dusmu uzplūdā nogalinājis dažas dienas pazīstamu sievieti, informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

Otrdien Rēzeknes iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas likumsargi saņēma zvanu no kāda vīrieša, kurš apgalvoja, ka dusmu uzplūdā ir nogalinājis savu paziņu. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts 1954.gadā dzimušas sievietes līķis ar vairākām durtām brūcēm krūšukurvī. Turpat likumsargus gaidīja 1941.gadā dzimis vīrietis, kurš atzina savu vainu izdarītajā.

Abas personas bija pazīstamas vien pāris dienas, taču bija nolēmušas sākt kopdzīvi. Otrdien starp personām izcēlās konflikts, kura laikā paveikta slepkavība.

Saistībā ar notikušo tika sākts kriminālprocess par slepkavību, par ko soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Vīrietis notikuma vietā aizturēts un šodien ar tiesas lēmumu, personai ir piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums. Policija turpina izmeklēšanu.