Sabiedrība
2021. gada 24. marts, 15:50

"Cerēju, ka strādāsim jau gada sākumā..." Rokkafejnīcas saimnieks stāsta, kā pārciests Covid-19 gads

Edvīns Rakickis

Jauns.lv

Pirms gada interviju sērijas “IzDzīvotāji” ietvaros runājām ar cilvēkiem, kuru dzīves pēkšņi un visaptveroši izmainīja tolaik vēl noslēpumainais jaunais koronavīruss un tā izraisītā kaite. Starp uzrunātajiem bija arī “Latvijas 1. Rokkafejnīcas” īpašnieks Raivo Mediņš. Viņa krogs joprojām turas virs ūdens, taču, izrādās, aizvadītais gads bijis izaicinājumu pilns.

Aizliegums uzņemt klientus kafejnīcas telpās gan nenozīmē, ka ārkārtējās situācijas laikā pašam kroga saimniekam Raivo darba būtu trūcis.

Jautrā atmosfērā rokkafejnīcā paziņo "Zelta mikrofona 2020" nominantus

gallery icon

Gluži otrādi – visu pandēmijas laiku Raivo regulāri pieskatījis Vecrīgas rokkafejnīcu, sadarbojies un komunicējis gan ar padotajiem, gan valsts iestādēm.

Pa šo laiku nācies arī atvadīties ar dažiem no kroga darbiniekiem, turklāt tepat Rīgā, klusajā centrā, durvis vasaras izskaņā vēra Raivo Mediņa otrā kafejnīca – “St. Black”.

Jauns.lv videointerviju projekta “IzDzīvotāji: pēc gada” mērķis ir dot vārdu ļaudīm, kuru dzīvi visdažādākajos veidos ir ietekmējusi jaunā koronavīrusa izraisītā slimība un ar to saistītie ikdienas ierobežojumi.

Gada laikā uzkrātā pieredze, pārdzīvojumi un piedzīvojumi – šo visu atklāsim caur visdažādāko dzīves gājumu cilvēku stāstiem, kas fiksē šā neparastā laika mirkļus.