Sabiedrība
2021. gada 8. marts, 16:56

Vai nav feini? Pašmāju loģistikas uzņēmuma vīrieši sveic sievietes ar “Jerusalema” deju

Jauns.lv

Vēl nesen par interneta hitu kļuvušo deju nu 8. marta noskaņu bagātināšanai izdejojuši “Baltic Logistic Solution Latvia” un citu “Sanitex” grupas firmu vīri.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

““Sanitex” uzņēmumu grupas sievietes ir mūsu karalienes, kuras, pievienojot dinamiskajai ikdienai savu stingro nostāju un neatvairāmo šarmu, ļauj sasniegt mūsu uzvaras gājienus. Līdzīgi kā šahā, kad dāma aizsargā karali,” teikts video apsveikumā.

“Sanitex”, “Promo Cash&Carry”, “Officeday” un “Baltic Logistic Solutions” uzņēmumu vīrieši ir sagādājuši fantastisku, acīm tīkamu video kā pateicību par kopīgi pavadīto ikdienu darba dzīvē.

Kas ir “Jerusalema”?

Jau ziņots, ka 19. septembrī Dobelē aizsākās Vislatvijas "Jerusalema" drudzis, izaicinājumam pievienojoties arvien jaunām pilsētām, kā arī uzņēmuma un iestāžu kolektīviem.  

Dobelē pasākumu organizēja vietējā sporta kluba “Gold Barbell” īpašnieks un treneris Ivars Cīrulis, kurš, cita starpā, ir atbildīgs, kar pasaulē virālā izaicinājuma popularizēšanu arī Latvijā.

Ritmiskais izaicinājums “#JerusalemaDanceChallenge” radās pēc tam, kad Dienvidāfrikas mūzikas producenta “Master KG” pavadījumā pirmo šāda veida video uzfilmēja deju grupa Angolā. Pateicoties tam dziesma kļuva par virālu hitu sociālo tīklu vidē.