foto: LETA
Pabeidz izmeklēšanu par iespējamiem pārkāpumiem Bruknas muižā
Sabiedrība
2021. gada 3. marts, 18:46

Pabeidz izmeklēšanu par iespējamiem pārkāpumiem Bruknas muižā

Jauns.lv

Šī gada 2. martā Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas iecirkņa amatpersonas nosūtīja izskatīšanai pašvaldību administratīvajām komisijām administratīvo pārkāpumu lietas par iespējamo fizisko un emocionālo vardarbību pret vairākiem bērniem Bauskas un Vecumnieku novados, informē Valsts policijā.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas iecirknī ir pabeigta izmeklēšana administratīvo pārkāpumu procesu ietvaros par iespējamo fizisko un emocionālo vardarbību pret vairākiem bērniem biedrībā „Kalna svētību kopiena”, un otrdien, 2. martā, administratīvo pārkāpumu lietas ir nosūtītas izskatīšanai Bauskas novada domes Administratīvajai komisijai un Vecumnieku novada domes Administratīvajai komisijai.

Koncerts "Uzcel savu baznīcu!" Bruknas muižā 2020. gadā

2020. gada jūnijā Bruknas muižas notika

gallery icon
133

Saistībā ar diviem administratīvajiem procesiem par informācijas nesniegšanu, biedrībai „Kalna svētību kopiena” un nodibinājumam „Saknes un spārni” neatbildot uz Valsts policijas nosūtītajiem pieprasījumiem, tika pieņemti lēmumi par soda piemērošanu. 

Savukārt, resoriskās pārbaudes materiāli par iespējamajiem tiesību normu pārkāpumiem saistībā ar noslēgto līgumu un pakalpojuma sniegšanu vienam bērnam ir pārsūtīti pēc  piekritības izskatīšanai un lēmuma pieņemšanai Labklājības ministrijai. 

Labdarības koncerts "Uzcel savu baznīcu!" Bruknas muižā

Jau astoto gadu Zemgales līdzenumiem pāri skanēs iemīļotu mākslinieku balsis labdarības koncertā “Uzcel savu baznīcu!”.

gallery icon
28