foto: LETA
No darba aizgājis Vakcinācijas projekta biroja procesu koordinators Pēteris Rimšs
Paula Stradiņa klīniskajā universitātes slimnīcā notiek "Astra Zeneca" vakcīnas pret Covid-19 senioru vecumā virs 70 gadiem un medicīnas darbinieku vakcinēšana.
Sabiedrība
2021. gada 24. februāris, 16:53

No darba aizgājis Vakcinācijas projekta biroja procesu koordinators Pēteris Rimšs

Jauns.lv

Pēc mēneša darbu Vakcinācijas projekta birojā personīgu iemeslu dēļ pārtraucis procesa koordinators Pēteris Rimšs, portālam Jauns.lv pavēstīja Veselības ministrijas Vakcinācijas projekta biroja pārstāve Agnese Strazda.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Darbu projekta komandā esmu pārtraucis personīgu iemeslu dēļ. Vēlos uzsvērt, ka ticu vakcinācijas nepieciešamībai un vakcīnu pret Covid-19 drošumam un efektivitātei. Uzskatu, ka Vakcinācijas projekta biroja komanda ir pieredzējuši savu nozaru profesionāļi, kuru ieguldījums vakcinācijas procesā ir nepieciešams un būs novērtējams pēc kāda laika. Vēlu komandai izturību un spēku, lai projektu pabeigtu un sasniegtu mērķi: 70% vakcinētu pieaugušo Latvijas iedzīvotāju līdz vasaras beigām," norāda Rimšs.

"Mēneša laikā Pētera Rimša vadībā tika izstrādāts process senioru vakcinācijai, kas kalpos par pamatu nākošo prioritāro grupu vakcinācijas organizēšanai. Tāpat likts pamats vakcīnu piegāžu un pieprasījuma aprēķinu modelim, kas ļaus turpmāk plānot raitu vakcinācijas tempu. Izsaku pateicību par ieguldīto precīzo un rūpīgo darbu ārkārtīgi augstas intensitātes apstākļos," uzsver Vakcinācijas projekta biroja vadītāja Eva Juhņēviča.

Vakcinācijas projekta biroja komandā tiks piesaistīti papildspēki līdzšinējā procesu koordinatora vietā, vispirms izvērtējot jau līdz šim iesniegtos pieteikumus iepriekš rīkotajā pretendentu atlasē darbam Vakcinācijas projekta birojā, informē Strazda.