foto: unsplash.com
Neizbraucamu ceļu dēļ netiek izpildīti vairāki reģionālo maršrutu autobusu reisi
Sabiedrība
2021. gada 24. februāris, 16:46

Neizbraucamu ceļu dēļ netiek izpildīti vairāki reģionālo maršrutu autobusu reisi

Jauns.lv

Ņemot vērā, ka laikapstākļu dēļ ceļa stāvoklis ir pasliktinājies un braukšanas apstākļi – apgrūtināti, daudzviet Latvijā sabiedriskā transporta reisi vai to posmi netiek izpildīti vai tiek izpildīti daļēji, autobusus novirzot pa citu ceļu, informē Autotransporta direkcijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Neskatoties uz to, ka pārvadātāji ir vērsušies pie ceļu uzturētāja, informējot par grūti izbraucamiem vai neizbraucamiem ceļa posmiem, šobrīd vēl nav skaidrības par to, vai šos reisus būs iespējams izpildīt tuvāko dienu laikā.

Viens vai vairāki reisi šodien, 24. februārī, netika izpildīti šādos maršrutos: Madona–Cēsis–Saulkrasti, Cēsis–Kosa–Skujene, Cēsis–Liezēre–Madona, Cēsis–Gulbene, Gulbene–Madona, Aizkraukle–Ērgļi, Rēzekne–Kārsava–Alūksne, Rēzekne–Rogovka–Kārsava, Rēzekne–Borisovka–Preiļi, Rēzekne–Kuri–Preiļi, Balvi–Lubāna–Madona, Alūksne–Balvi, Rīga–Gaujiena, Rīga–Trapene–Alūksne, Rīga–Baltinava.

Autotransporta direkcija aicina pasažierus būt saprotošiem un jautājumu gadījumā sazināties ar konkrēto pasažieru pārvadātāju.