"Misija Marss": Hasia par attiecībām ar Marbelu
Misija Marss ir Latvijā vēl nebijis sociāls eksperiments, kura ietvaros 6 drosmīgie piekrituši uz 200 dienām uzturēties imitētā kosmosa kuģī – 80 kubikmetru lielā telpā.
Kultūra

"Misija Marss": Hasia par attiecībām ar Marbelu

Kasjauns.lv

Aizvadītajā vakarā sociālā eksperimenta “Misija Marss” “kosmosa kuģī” norisinājās kapteiņa vēlēšanas, taču pirms tam visi dalībnieki pārrunāja aktuālos jautājumus. Katrs “Misija Marss” anonīmi uzrakstīja komandas biedriem jautājumus, savu kārt, tos katrs nolasīja un lūdza atbildēt konkrēto dalībnieku. Hasiai tika uzdots jautājums, kas notiek starp viņu un Marbelu? Taču viņa saprotami paskaidrot situāciju nevarēja.

"Misija Marss": Hasia par attiecībām ar Marbelu...

Pretstati pievelkas, un no naida līdz mīlai, šķietami, viens solis? Vai šovā radies jau pirmais pārītis? Šāds jautājums tika uzdots pirms divām nedēļām. Vai esam saņēmuši atbildi?

Misija Marss ir Latvijā vēl nebijis sociāls eksperiments, kura ietvaros 6 drosmīgie piekrituši uz 200 dienām uzturēties imitētā kosmosa kuģī – 80 kubikmetru lielā telpā. 7 mēnešu laikā Misija Marss dalībnieki ne tikai pilda dažādus uzdevumus, bet arī apgūst jaunas prasmes – lidaparāta vadīšanu, robotu konstruēšanu, kā arī dārzeņu un augļu audzēšanu kosmosa apstākļos.

Misija Marss skatāma katru darba dienu plkst.15:00, 20:00 un 22:00 tiešraidēs RīgaTV 24, savukārt 24 stundu tiešraide un sīkāka informācija par raidījumu un tā dalībniekiem pieejama eksperimenta mājaslapā MisijaMarss.lv

“Misija Marss” tehniskais partneris LATNET. Misija Marss atbalsta RīgaTV 24, Veselības Centrs 4, kā arī Jaunās Pasaules Institūts ASV (New Worlds Institute).

6 latvieši sākuši jaunu drosmīgu eksperimentu "Misija Marss"

6 latvieši sākuši jaunu drosmīgu eksperimentu "Misija Marss"


Regīna Zommere/Pubicitātes foto