Sabiedrība
2020. gada 17. novembris, 16:07

VIDEO: Drosmīgs ceļotāju pāris no Latvijas ārkārtējās situācijas laikā pamanās tikt uz saulaino Tenerifi

Jauns.lv

Tūrisma raidījuma “Ceļot bez robežām” galvenie varoņi – Ivars un Lelde Cīruļi pierādījuši, ka viņiem pandēmija nav šķērslis ceļošanai. Aktīvais pāris kopā ar bērniem novembrī, kamēr Latviju ieskauj drēgnais rudens un iedzīvotājus ierobežo ārkārtējā situācija, pamanījušies nonākt siltajā Tenerifē.

Cīruļi ir kaislīgi sportiska, veselīga dzīvesveida entuziasti. Ivars ir 2012. gada pasaules čempions spēka trīscīņā un vairāku pasaules rekordu īpašnieks, savukārt viņa sieva Lelde aizraujas ar fitnesu un pārzina veselīgu un sportisku uzturu.

Abi kopā ir izveidojuši sporta biedrību “GoldBarbell”, kas visā Latvijā organizē dažādus sporta festivālus gan bērniem, gan pieaugušajiem, viņiem ir arī sava privātā sporta bāze Dobelē, kur Cīruļi rīko treniņnometnes, tostarp arī profesionāliem sportistiem.

Visu laiku bija neziņa, vai izdosies

Jaunākajā raidījuma sērijā Lelde un Ivars atrāda, ka šobrīd atrodas siltajā Tenerifē.

To, kā izdevies tur nokļūt laikā, kad pasauli joprojām nomoka Covid-19 pandēmija, pāris detalizēti izstāsta, ar auto vizinoties pa saulainajām spāņu salas ielām.

Lelde neslēpj, ka gatavošanās šim ceļojumam bijusi pietiekami sarežģīta. Rūpīgi plānota gan palikšana, gan transportēšanās, turklāt visu laiku joprojām saglabājoties neziņai par to, vai beigās viss izdosies.

Tenerifē ceļotāju ģimenei ir tuvi cilvēki, kuri arīdzan palīdzējuši. Cīruļu ģimene galamērķī nonākusi, sākotnēji lidojot uz Angliju. Abiem līdzi devušies arī bērni. Pēc atgriešanās Latvijā, Cīruļi sola ievērot pašizolāciju.