112
2020. gada 29. oktobris, 21:56

Indietis Vecrīgā nepamana trīs gājējus un notriec visus reizē

Jauns.lv

Viena no vecpilsētā uzstādītajām videonovērošanas kamerām piefiksējusi nepatīkamus skatus netālu no Rīgas rātsnama. Kāds vieglais "Volvo" automobilis, veicot apgriešanos, notriecis trīs cilvēkus, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai arī sadursme notikusi salīdzinoši nelielā ātrumā, tomēr viens no cietušajiem - kāda jauna sieviete - sākotnēji palikusi guļam uz zemes. 

"Attiecīgi uz notikuma vietu tika norīkots tuvākais policists, kurš sāka skaidrot notikušā apstākļus," stāsta Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis. 

Atklājies, ka pie stūres sēdējis Indijas pilsonis, kurš pats skaidrojis, ka neesot pamanījis cilvēkus. Tāpat nekas nav liecinājis, ka viņš varētu būt alkohola vai apreibinošo vielu reibumā. 

Drīz notikuma vietā ieradušās divas NMPD brigādes. Divi no notriektajiem gājējiem nonākuši mediķu rokās. Pēc īsas apskates secināts, ka ļoti paveicies. Lai arī piedāvāts vienu cietušo hospitalizēt, tomēr sieviete atteikusies. 

Ņemot vērā, ka neviena no personām nebija ievērojami cietusi, nolemts autovadītājam piemērot naudas sodu 50 eiro apmērā. 

Vairāk skatieties augstāk pievienotajā sižetā.