foto: Edijs Pālens/LETA
Traģisks svētdienas vakars Babītē: tumsā notriekts un miris elektroskūtera vadītājs
Elektroskūtera vadītājs no gūtajām traumām gājis bojā notikuma vietā.
112
2020. gada 19. oktobris, 08:54

Traģisks svētdienas vakars Babītē: tumsā notriekts un miris elektroskūtera vadītājs

Jauns.lv

18.oktobra vakarā Babītē, uz Jūrmalas šosejas, notriekts un gājis bojā cilvēks, kurš braucis ar elektroskūteru, portālu Jauns.lv informēja Valsts policijā.

Traģiskais negadījums noticis ap plkst.21.47 autoceļa Rīga-Ventspils (A10) 15.kilometrā. Pēc sākotnējās informācijas, notikusi elektroskūtera sadursme ar automašīnu "Audi Q5".

Elektroskūtera vadītājs no gūtajām traumām gājis bojā notikuma vietā. Policija turpina izmeklēšanu un skaidro precīzus notikušā apstākļus.

"Valsts policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot pa tālruņa numuriem: 67219837, 26653635 vai 110," portālam Jauns.lv sacīja policijā. 

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēts 51 ceļu satiksmes negadījums, četrās avārijās cietuši cilvēki - katrā pa vienam. Viens no cietušajiem bijis velosipēdists.

21 ceļu satiksmes negadījums reģistrēts Rīgas reģionā, 12 Latgalē, astoņi Kurzemē, bet pa pieciem - Vidzemē un Zemgalē. Trīs avārijas ar cietušajiem notikušas Rīgas reģionā, bet viena - Latgalē.