foto: Paula Čurkste/LETA
Pēc Covid-19 izslimošanas darbā atgriezušies 13 "Forevers" darbinieki. Jauni inficēšanās gadījumi nav konstatēti
Septembrī gaļas pārstrādes uzņēmumā "Forevers" tika konstatēts Covid-19 uzliesmojums.
Sabiedrība
2020. gada 8. oktobris, 07:29

Pēc Covid-19 izslimošanas darbā atgriezušies 13 "Forevers" darbinieki. Jauni inficēšanās gadījumi nav konstatēti

Jauns.lv / LETA

Gaļas pārstrādes uzņēmumā "Forevers" pēc izārstēšanās no Covid-19 darbā atgriezušies 13 no 30 saslimušajiem darbiniekiem, informēja kompānijas uzņēmuma sabiedrisko attiecību konsultante Inga Galkina.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viņa norādīja, ka ārstēšanos mājas apstākļos vēl turpina 17 darbinieki. Daļa no viņiem patlaban vēl gaida ģimenes ārsta un epidemiologu savstarpējo lēmumu par to, kad stingro izolāciju varēs pārtraukt, ņemot vērā katra individuālā gadījuma slimības gaitu.

Gaļas pārstrādes uzņēmums "Forevers", kur konstatēts Covid-19 perēklis

gallery icon
12

Galkina uzsvēra, ka aizvadītajās dienās uzņēmumā nav konstatēti jauni saslimšanas gadījumi, kas liek piesardzīgi, bet tomēr cerīgi domāt, ka situācija ir stabilizējusies un lokālos saslimšanas gadījumus ar visiem pastiprinātajiem drošības un veselības pasākumiem ir izdevies minimizēt. "Vienlaikus, sekojot līdzi Covid-19 izplatībai sabiedrībā, kā arī apzinoties infekcijas mainīgo dabu, ievērojam Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) rekomendācijas un atkāpes uzņēmuma iekšienē (..)," teica uzņēmuma pārstāve.

Galkina informēja, ka pirmā saslimšana kādam no darbiniekiem fiksēta 17.septembrī.

Septembrī gaļas pārstrādes uzņēmumā "Forevers" tika konstatēts Covid-19 uzliesmojums.

Kā liecina informācija "Firmas.lv", kompānija "Forevers" reģistrēta 1996.gadā, un tās pamatkapitāls ir 6,305 miljoni eiro. "Forevers" ražo desas, cīsiņus, kūpinājumus, kā arī svaigas gaļas produkciju. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Andrejs Ždans.

2018.gadā "Forevers" strādāja ar 37,535 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 7,4% vairāk nekā gadu iepriekš, bet uzņēmuma peļņa pieauga 2,8 reizes - līdz 2,887 miljoniem eiro. Kompānijas 2019.gada finanšu rezultāti pagaidām nav publiskoti.

Atbilstoši "Firmas.lv" datiem uzņēmumā pērn strādāja 308 cilvēki.