foto: Juris Rozenbergs
FOTO: Imantā aizvadīts bērnu namu audzēkņiem veltīts labdarības festivāls "Bērnu rīts 2020"
Sabiedrība
2020. gada 8. septembris, 08:35

FOTO: Imantā aizvadīts bērnu namu audzēkņiem veltīts labdarības festivāls "Bērnu rīts 2020"

Jauns.lv

Labdarības festivāls “Bērnu rīts 2020”, kas notika 7.septembrī, pulcēja vairāk nekā 200 cilvēkus - bērnus un viņu pedagogus no sešiem Rīgas bērnu namiem, kā arī brīvprātīgos un fonda atbalstītājus, informē portāls balticevents.info.

Imantā aizvadīts bērnu namu audzēkņiem veltīts festivāls "Bērnu rīts 2020"

Imantā aizvadīts labdarības festivāls "Bērnu rīts 2020". Festivāla auditorija ir tikai Rīgas bērnu namu audzēkņi, tāpēc tajā piedalījās aptuveni 130 ...

gallery icon
185

Festivāla organizators ir labdarības fonds “Bērnu rīts”, kas jau 15 gadus īsteno dažāda veida labdarības pasākumus.

Jaunā mācību gada sākuma svinēšanā piedalījās tādi mākslinieki kā Marija Naumova, Lauris Reiniks, Aija Andrejeva, Andris Kivičs, Chaina, Baiba Reine, reperi Nātre, Zutis un Deniss, kā arī iluzionists Robijs Trankalis, savukārt par bērnu un viesu labo garastāvokli gādāja pasākuma vadītāji Edgars Toretto un Roberto Meloni.

“Šī labdarības festivāla mērķis ir vairot bērnu prieku, sākoties jaunajam mācību gadam, tāpēc fonda vārdā sakām milzu paldies visiem atbalstītājiem, pateicoties kuru nesavtīgajai rīcībai šis festivāls šodien varēja notikt. Jau tagad ticam, ka festivāla rīkošana šādā formātā kļūs par mūsu ikgadēju tradīciju,” ir pārliecināta Jaroslava Tomaševiča, labdarības fonda “Bērnu rīts” vadītāja.