foto: LETA
No "Gods kalpot Rīgai" vēlēšanās lielāko atbalstu saņēmuši Burovs, Turlais un Radzevičs
Partijas "Gods kalpot Rīgai" Rīgas mēra amata kandidāts Oļegs Burovs ar kundzi Svetlanu piedalās Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās 78.vēlēšanu iecirknī Rīgas 49.vidusskolā.
Politika
2020. gada 30. augusts, 08:07

No "Gods kalpot Rīgai" vēlēšanās lielāko atbalstu saņēmuši Burovs, Turlais un Radzevičs

Jauns.lv / LETA

No "Gods kalpot Rīgai" saraksta Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās lielāko atbalstu saņēmuši Oļegs Burovs, Dainis Turlais un Juris Radzevičs, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas mājaslapā publicētā informācija.

Atbilstoši informācijai pēc 148 iecirkņu balsu apkopojuma "Gods kalpot Rīgai" pienāktos pieci mandāti jaunajā Rīgas domes sasaukumā.

Burovs pēc teju visu balsu saskaitīšanas saņēmis kopumā 18 683 balsis, kas tostarp ietver arī 7005 plusus un 590 svītrojumus.

Partija "Saskaņa" muzicē un vēlēšanu rezultātus gaida pie ēdienu bļodām

Partija "Saskaņa" Rīgas domes ārkārtas vēlēšanu rezultātus sagaida viesnīcā “Wellton Riverside SPA Hotel” 11. novembra krastmalā.

gallery icon
45

Pēc līdz šim saskaitīto balsu skaita izriet, ka otrajā vietā no "Gods kalpot Rīgai" saraksta ierindojas Radzevičs ar 12 970 balsīm, savukārt trešajā vietā ierindojas Turlais ar 12 965 balsīm.

Ceturto vietu ieņem kandidāts ar septīto kārtas numuru - Ainars Baštiks. Viņam atbalstu pauduši 12 483 vēlētāji, turpretī piektais atbalstītākais kandidāts ir Jakovs Rafaļsons, kuru atbalstījuši 12 356 vēlētāji.

Tieši "aiz svītras" palikusi Natālija Ābola ar 12 288 balsīm.

Aktīvāk svītrotie deputāta amata kandidāti ir Baiba Rozentāle, Agris Ameriks un Turlais.