foto: Aigars Hibneris
Negaidīti! Mācītāji Indulis Paičs un Kaspars Simanovičs vienlaikus pamet Torņakalna baznīcu
Mācītājs Indulis Paičs.
Sabiedrība
2020. gada 31. jūlijs, 15:31

Negaidīti! Mācītāji Indulis Paičs un Kaspars Simanovičs vienlaikus pamet Torņakalna baznīcu

Jauns.lv

Ar vienas dienas starpību oficiālās kalpošanas gaitas Rīgas Lutera baznīcā noslēdz vadošie draudzes mācītāji Indulis Paičs un Kaspars Simanovičs.

“Papildus jau izskanējušajām ziņām, ne tikai Kaspars Simanovičs, bet arī es noslēdzu savas darba/kalpošanas gaitas Rīgas Lutera draudzē. Šodien mana pēdējā oficiālā diena darbinieka statusā, un rīt - 1. augustā 18:00 - pēdējais ieplānotais dievkalpojums Lutera baznīcā.

Vairāk nekā divdesmit gadus esmu kalpojis šajā draudzē - vispirms kā evaņģēlists, tad kā mācītājs. Esmu pateicīgs visiem, ar kuriem kopā ir noiets šis skaistais un vērtīgu pieredžu pilnais laiks!

Vēl palikušas dažas laulības un kazuālijas, kuras noturēšu, jo esmu cilvēkiem to apsolījis, bet tālākās gaitas ir Dieva rokās. Joprojām esmu pilnīgi pāriecināts, ka arī mūsdienu cilvēkam ir nepieciešams Kristus evaņģēlijs un Baznīca, kas to pasludina un iemieso. Šis ir mans aicinājums un tam palieku uzticīgs.

Uz tikšanos rīt 18:00 Torņakalnā! Būsim abi ar Kasparu, svētdien kopīgi noturēsim arī viņa pēdējo dievkalpojumu Luterā. Sestdien sprediķoju es, svētdien – Kaspars,” sociālajā vietnē Facebook.com informē Indulis Paičs.