foto: Valsts policija
Lietuvas policija lūdz palīdzību: Mažeiķos vīrietis nošāvis policistu un, iespējams, devies Latvijas virzienā
Šobrīd šīs personas atrašanās vieta nav zināma, iespējams, persona var doties Latvijas teritorijas virzienā.
112
2020. gada 29. maijs, 14:11

Lietuvas policija lūdz palīdzību: Mažeiķos vīrietis nošāvis policistu un, iespējams, devies Latvijas virzienā

Jauns.lv

Šodien, 29. maijā, Lietuvā, Mažeiķos, Lietuvas policija saņēma izsaukumu uz sadzīves konfliktu. Policijai ierodoties notikuma vietā, aizdomās turamais nošāvis Lietuvas policijas darbinieku, kā arī vēl vienu ievainoja.

Par izdarīto noziedzīgo nodarījumu šobrīd tiek meklēts 1968. gadā dzimis vīrieti, kurš, iespējams, ir bruņots. Šobrīd šīs personas atrašanās vieta nav zināma, iespējams, persona var doties Latvijas teritorijas virzienā.

Atsaucoties Lietuvas kolēģu lūgumam sniegt palīdzību, Valsts policija sniedz atbalstu meklēšanā un ir izvietojusi papildspēkus Kurzemes un Zemgales reģionu pierobežas teritorijā, tāpat ir iesaistīts Valsts robežsardzes helikopters.  

Policists Sauļus Žīmants (1980-2020) bija mīlošs vīrs un tēvs, viens no labākajiem Lietuvas kinologiem, izcīnījis godalgotas vietas kinologu sacensībās. Nostrādājis policijā gandrīz 19 gadus un šodien dienesta pienākumu pildīšanas laikā viņu nošāvis aizdomās turamais, ziņo Lietuvas policija.

Māja Mažeiķu rajonā Lietuvā, kur 2020. gada 29. maijā nošauts policijas darbinieks

gallery icon
14

Persona, iespējams, ir bruņota, tāpēc gadījumā, ja tiek pamanīts attēlā redzamais vīrietis, policija aicina iedzīvotājus netuvoties viņam, bet gan nekavējoties ziņot policijai, zvanot pa tālruņa numuru 110!