foto: Juris Rozenbergs
IzDzīvotāji: “Dienā apkalpojam tūkstošiem cilvēku, bet esam veseli,” veikala “Maxima” pārdevējs stāsta par darbu pandēmijas laikā
“Maxima” pašapkalpošanās kasu konsultants atklāj biežākās cilvēku kļūdas, iepērkoties Covid-19 laikā, kā arī uzsver roku dezinficēšanas un distances ievērošanas nozīmi.
Sabiedrība
2020. gada 29. maijs, 05:30

IzDzīvotāji: “Dienā apkalpojam tūkstošiem cilvēku, bet esam veseli,” veikala “Maxima” pārdevējs stāsta par darbu pandēmijas laikā

Edvīns Rakickis

Jauns.lv

Tirdzniecības centrā “Akropole” atrodamā veikala “Maxima” darbinieka ikdiena nav iedomājama bez saskarsmes ar cilvēkiem arī Covid-19 krīzes laikā. Pašapkalpošanās kases konsultants Mairis sarunā ar Jauns.lv stāsta par biežāk novērotajām cilvēku kļūdām un skaidro, kā pats gādā par drošu iepirkšanās vidi veikalā.

Videointervijā Mairis atklāj, ka neļauj ziņām par vīrusu sevi pārlieku satraukt. Ikdienā puisis uzrauga, lai pašapkalpošanās zonā viss noritētu, palīdz cilvēkiem tikt galā ar “viedajām” kasēm un regulāri dezinficē virsmas.

Visvairāk Covid-19 laikā Mairim esot pietrūcis iespēju satikt tuvākos cilvēkus, kuri dzīvo ārzemēs. Runājot par darbu, “Maxima” konsultants atklāj biežākās cilvēku kļūdas, iepērkoties Covid-19 laikā, kā arī uzsver roku dezinficēšanas un distances ievērošanas nozīmi.

Par projektu “IzDzīvotāji”:

Jauns.lv videointerviju projekta “IzDzīvotāji” mērķis ir dot vārdu ļaudīm, kuru dzīvi visdažādākajos veidos ir ietekmējusi jaunā koronavīrusa izraisītā slimība un ar to saistītie ikdienas ierobežojumi.

Pieredze, pārdzīvojumi un piedzīvojumi – šo visu atklāsim caur visdažādāko dzīves gājumu cilvēku stāstiem, kas fiksē šā neparastā laika mirkļus.