foto: Rojs Maizītis
IzDzīvotāji: “Esmu dzirdējis visādas sazvērestības teorijas!” Kebabnīcas īpašnieks Georgs stāsta par dzīvi un biznesu Iļģuciemā Covid-19 laikā
Kebabnīcas dibinātājs Georgs stāsta, kā notiek ēdināšana Iļģuciemā, ko par Covid-19 runā paši ēdāji un kā apkaimē sokas ar valstī noteikto ierobežojumu ievērošanu.
Sabiedrība
2020. gada 29. maijs, 05:56

IzDzīvotāji: “Esmu dzirdējis visādas sazvērestības teorijas!” Kebabnīcas īpašnieks Georgs stāsta par dzīvi un biznesu Iļģuciemā Covid-19 laikā

Edvīns Rakickis

Jauns.lv

Pirms diviem gadiem Georgs no Anglijas atgriezās dzimtajā Latvijā, lai Iļģuciemā realizētu savu sapni – atvērtu kebabu ēstuvi. Rezultātā tapa kebabnīca “Mazais Džordžijs”, kas diezgan ātri iemantoja labu slavu pašmāju kebabu cienītāju vidū. Taču tad Latviju piemeklēja Covid-19 krīze.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Georga dzimtā pilsēta ir Ventspils un puisis ir no septiņu bērnu ģimenes.

Visiem zināms, ka arī “miera laikos” ēdināšanas biznesā noturēties nav diez ko viegli, taču “Mazā Džordžija” durvis nav piespiedusi aizvērt pat pandēmija un nekvalificēšanās valsts atbalstiem.

Iļģuciema kebabnīca "Mazais Džordžijs"

Jauns.lv viesojas jaunajā, sociālajos tīklos daudzinātajā Iļģuciema kebabu ēstuvē "Mazais Džordžijs". Tās saimnieks Georgs receptes atvedis no Anglijas autentiskajiem turku ...

gallery icon
13

Videointervijā ar Jauns.lv, projekta “IzDzīvotāji” ietvaros kebabnīcas dibinātājs Georgs stāsta, kā notiek ēdināšana Iļģuciemā, ko par Covid-19 runā paši ēdāji un kā apkaimē sokas ar valstī noteikto ierobežojumu ievērošanu.

Kebabnīcas "Mazais Džordžijs" gardumi

Iļģuciema jaunā kebabu ēstuve "Mazais Džordžijs" piedāvā ne tikai tradicionālo kebabu. Receptes saimnieks ir atvedis no Anglijas un pielāgojis latviešu ...

gallery icon
6

Par projektu “IzDzīvotāji”:

Jauns.lv videointerviju projekta “IzDzīvotāji” mērķis ir dot vārdu ļaudīm, kuru dzīvi visdažādākajos veidos ir ietekmējusi jaunā koronavīrusa izraisītā slimība un ar to saistītie ikdienas ierobežojumi.

Pieredze, pārdzīvojumi un piedzīvojumi – šo visu atklāsim caur visdažādāko dzīves gājumu cilvēku stāstiem, kas fiksē šī neparastā laika mirkļus.