foto: Publicitātes foto
Ar grupas "Very Cool People" uzstāšanos Mārupē atklās "Saulrieta koncertu" sezonu
Kultūra
2020. gada 27. maijs, 08:48

Ar grupas "Very Cool People" uzstāšanos Mārupē atklās "Saulrieta koncertu" sezonu

Jauns.lv

Šodien, 27. maijā, trešo sezonu uzsāk „Saulrieta koncerti Mārupē.” Auto koncertā uzstāsies Latvijas fanka un džeza flagmaņi “Very Cool People,” bet pēc koncerta paredzēts brīvdabas kino seanss.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Saulrieta koncerti Mārupē ar Drive-in kino” notiks divreiz nedēļā, trešdienās un piektdienās, visas vasaras garumā, aktīvās atpūtas parkā “JIP Mārupīte.” Koncertus un kino seansus apmeklētājiem paredzēts vērot, atrodoties vieglajā transportlīdzeklī. Jau tuvākajā laikā, organizatori plāno pasākumā nodrošināt ēdināšanu.

Vakara programmā paredzēts koncerts, pēc kura būs skatāma pērnā gada TOP10 skatītāko filmu sarakstā iekļautā režisores Alises Zariņas debijas filma „Blakus”. Par vakara atmosfēru gādās konferencjē Tom J. Benedict.

Sezonas otrajā pasākumā, piektdien, 29. maijā, uzstāsies grupa Gapoljēri, bet uz lielā ekrāna paredzēts projicēt ASV komēdiju ar Deniju DeVito „Cīsiņsuns.”

Biļetes nopērkamas www.saulrietakoncerti.lv.

Pasākuma organizatori atgādina, ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus, iebraukt teritorijā atļauts vieglajā transportlīdzeklī, kurā atrodas pārstāvji no vienas mājsaimniecības.

Kājāmgājējiem, velosipēdistiem un motociklistiem pasākumā dalība ir liegta.