foto: LETA
"Gaismas bruņinieki atgriežas!" Artuss Kaimiņš paziņo, ka viņa Covid-19 tests ir negatīvs
Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš.
Sabiedrība
2020. gada 25. aprīlis, 13:30

"Gaismas bruņinieki atgriežas!" Artuss Kaimiņš paziņo, ka viņa Covid-19 tests ir negatīvs

Jauns.lv

"Gaismas bruņinieki atgriežas! Esmu Covid19 negatīvs," ar šādu paziņojumu savā "Facebook" kontā padalījies Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā savā ierakstā norāda politiķis, viņš 34 dienas aizvadījis mājas karantīnā. "Pieteicos arī eksperimentālajai programmai, lai manā organismā meklētu un atrastu antivielas šim vīrusam, - tas palīdzēs gūt reālu labumu sabiedrībai, jo mūsu zinātnieku pētījumu mērķis ir radīt vakcīnu pret šo mūsu kopējo nedraugu," raksta Kaimiņš.

"Tiekamies valdības koridoros un ielās - ievērojot noteikto distanci, protams!" piebilst viņš.

Iepriekš vēstīts, ka Saeimas deputāta Kaimiņa saslimšanas ar Covid-19 dēļ SPKC izmeklējuši vai izmeklēs visus parlamentāriešus un citus parlamenta darbiniekus.

Tāpat cilvēkiem, kuri bija kontaktējušies ar Kaimiņu, 14 dienas bija jāpavada pašizolācijā, sekojot līdzi savam veselības stāvoklim un nepieciešamības gadījumā vēršoties pēc mediķu palīdzības.

Ņemot vērā, ka Kaimiņš kontaktējies arī ar valdības pārstāvjiem un piedalījies koalīcijas partiju Sadarbības padomes sēdēs, pašizolēties nepieciešams bija arī valdības locekļiem, tostarp Ministru prezidentam Krišjānim Kariņam (JV).

Pēc Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa sasirgšanas ar jaunā koronavīrusa izraisīto slimību Covid-19 nevienam citam parlamentārietim līdz šim šī slimība nav tikusi konstatēta, 24. martā vēstīja Jauns.lv.

Kaimiņam saslimšanu ar Covid-19 konstatēja 21. martā.