foto: publicitātes (Valdis Kauliņš)
"Tas ir pazemojoši, kā Latvijas tauta jūtas," - ārsts Pēteris Kļava nikns uz valdību
Pēteris Kļava.
Sabiedrība
2020. gada 8. aprīlis, 13:45

"Tas ir pazemojoši, kā Latvijas tauta jūtas," - ārsts Pēteris Kļava nikns uz valdību

Jauns.lv

Jau šovakar pie skatītājiem nonāks Armanda Tripāna autorraidojuma “Rezervēts” jaunākā sērija, kur tiešu un atklātu jautājumu krustugunīs nonāks ārsts reanimatologs Pēteris Kļava.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viņš ir stāvējis pie gultām, kur bērni atņēmuši sev dzīvību un pats piedzīvojis brīnumus. Viņš ir pārliecināts, ka prezidents ir tikai amats, bet cilvēks tikai čaula. Līdzās sarunai par Dievu, prāta spējām un gudrību, Pēteris un Armands pievērsīsies arī šā brīža situācijai Latvijā un to, kādos apstākļos un ar kādiem finanšu resursiem ir spiesti dzīvot tautieši.

“Tas ir pazemojoši, kā Latvijas tauta jūtas”, sacīs Pēteris Kļava. “Piedodiet, vīri, ko jūs esat izdarījuši pa šiem 25 gadiem ar Latvijas tautu. Es saprotu, bija krievu laiki un tā tālāk. Bet visi jau cerēja, ka kaut kas būs labāks. Bet ja 40 procenti cilvēku ir zem nabadzības sliekšņa, tad par kādu demokrātiju, emocionālo inteliģenci, par kādu valsts vadību mēs runājam?”

Tāpat viņš neslēpj, ka niknumu viņā raisa tas, ka, lai arī laiki mainījušies, Latvijas galvaspilsētas ceļi joprojām ir katastrofālā stāvoklī. Visu sarunu ar Pēteri Kļavu skaties jau šovakar, 21:05, kanāla 360TV raidījumā “Rezervēts.”