foto: LETA
FOTO: Rīgā ar vilcienu no Kijevas ieradušies 18 Latvijas iedzīvotāji
Rīgā ierodas vilciens no Kijevas ar Latvijas un Igaunijas iedzīvotājiem. Rīgā ierodas vilciens no Kijevas ar Latvijas un Igaunijas iedzīvotājiem.
Sabiedrība
2020. gada 22. marts, 10:35

FOTO: Rīgā ar vilcienu no Kijevas ieradušies 18 Latvijas iedzīvotāji

Jauns.lv / LETA

Šorīt ar speciāli norīkotu vilcienu no Kijevas atgriezās 18 Latvijas iedzīvotāji, informē VAS "Latvijas dzelzceļš".

Visi pasažieri parakstījās par obligātu 14 dienu pašizolēšanos, un viņiem uzreiz pēc izkāpšanas bija iespēja veikt pārbaudes saistībā ar iespējamu inficēšanos ar Covid-19.

Rīgā sagaidīts vilciena reiss no Kijevas

Šorīt ar speciāli norīkotu vilcienu no Kijevas atgriezās 18 Latvijas iedzīvotāji, informē VAS "Latvijas dzelzceļš". Visi pasažieri parakstījās par obligātu ...

gallery icon

Vakarā vilciens dosies atpakaļ uz Kijevu, lai mājup nogādātu Ukrainas iedzīvotājus.

Latvijas un Ukrainas valstspiederīgo repatriācijas iespējas organizēs "Latvijas dzelzceļa" meitassabiedrība SIA "LDz Cargo" sadarbībā ar Ukrainas dzelzceļu.

Jau ziņots, ka līdz 14.aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusa izplatību izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojumu. Tostarp ir atcelti starptautiskie pasažieru pārvadājumi caur lidostām, ostām, ar autobusiem un dzelzceļa transportu, izņemot pasažieru pārvadājumus ar valsts gaisa kuģiem un militāro transportu.

Latvijas valstspiederīgajiem un ārzemniekiem, kuru pastāvīgā dzīvesvieta ir Latvijā, atļauts, atgriezties Latvijā caur minētajām robežšķērsošanas vietām, taču nereti tas ir problemātiski, jo pārvietošanās ierobežojumus ir noteikušas citas Eiropas valstis.