foto: LETA
"Rīgas satiksme" aicina studentus no 1. februāra pagarināt atlaižu saņēmēja statusu
Runā Rīga
2020. gada 21. janvāris, 16:43

"Rīgas satiksme" aicina studentus no 1. februāra pagarināt atlaižu saņēmēja statusu

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Līdz ar jaunā semestra sākumu, „Rīgas satiksme” aicina studentus pievērst uzmanību savam statusa derīguma termiņam un, sākot no 1. februāra, pagarināt savu atlaižu saņēmēja statusu, lai arī turpmāk varētu iegādāties biļetes sabiedriskajā transportā ar atlaidi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Studenti savu atlaižu saņēmēja statusu var pagarināt divos veidos:

• Attālināti - iesniedzot pieteikumu par atlaides saņēmēja statusa pagarināšanu caur savas augstskolas informācijas sistēmu. Saņemot apstiprinājumu, studentam jāievieto e-talons kādā no „Rīgas satiksmes” biļešu automātiem (izņemot zemās grīdas tramvajus), kur statuss tiks pagarināts.

• Klātienē - dodoties uz kādu no “Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centriem, līdzi ņemot derīgu studenta apliecību vai izziņu no mācību iestādes, e-talonu, kā arī personu apliecinošu dokumentu (pase vai eID karte).

„Rīgas satiksme” aicina: ņemot vērā iespējamo klientu pieplūdumu, šajā laika periodā var veidoties rindas, tāpēc piesakieties vizītei klientu apkalpošanas centrā elektroniski laikus – www.rigassatiksme.lv sadaļā “E-pakalpojumi”.

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājaslapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos “twitter” un “facebook”.