foto: LETA
"Korupcijas skandāli nav unikāli Rīgas domei, jo arī citās pilsētās notiek līdzīgi" - KPV LV balsos pret RD atlaišanu
Partijas "KPV LV" valdes loceklis Atis Zakatistov
Politika
2019. gada 18. decembris, 13:53

"Korupcijas skandāli nav unikāli Rīgas domei, jo arī citās pilsētās notiek līdzīgi" - KPV LV balsos pret RD atlaišanu

TV24

13. Saeimas deputāts, KPV LV frakcijas vadītājs Atis Zakatistovs RīgaTV 24 raidījumā “Dienas personība ar Veltu Puriņu” atklāj, ka KPV LV balsos pret Rīgas domes atlaišanu. Frakcijai gan neesot zināms, kā balsos deputāts Aldis Blumbergs, kurš, iespējams, izvēlēsies frakcijai pretēju pozīciju.

“Mēs savu pozīciju esam pauduši un mūsu sadarbības partneriem tagad ir grūts uzdevums - viņiem ir jāsavāc pietiekami liels atbalsts un balsis, lai šis virzītos uz priekšu, bet mēs aktīvi tam nepretosimies. Mēs vienkārši esam pateikuši ar ko rēķināties - mūsu balsis būs pret,” tā par balsojumu atlaist Rīgas domi sacīja Zakatistovs.

Pēc viņa domām sabiedrībai gan nav jāuztraucas par kopējās valdības stabilitāti, tā neesot apdraudēta. Viņš uzsver, ka jautājums ir tikai par Rīgas domi, kur parādās šie atšķirīgie viedokļi.

Viņš vēlreiz uzsvēra, ka KPV LV frakcija balsos pret Rīgas domes atlaišanu. KPVLV ir runājis ar sadarbības partneriem, ir mēģināts saprast situāciju Rīgas domē vienādi ar viņiem, bet tas tomēr nav izdevies.

“Korupcijas skandāli apvij Rīgas domi, sākot no Rīgas satiksmes, beidzot ar Rīgas ūdeni un viss pārējais ir tādā miglā tīts, ka ir grūti saprast, kur ir augša, kur ir apakša, bet tas nav unikāli Rīgas domei, jo arī citās Latvijas pilsētās notiek līdzīgi,” pārliecināts ir Zakatistovs.

Viņš arī sacīja, ka KPV LV saprot sadarbības partneru reakciju. Iespējams, ja būtu kāda papildus informācija, rīkotos savādāk, bet šobrīd viņi redz, ka atkritumu krīzes Rīgā nav, tāpēc arī tiek pieņemts lēmums balsot pret Rīgas domes atlaišanu.