Noslēdzies pirmais "Staro Rīga skrējiens". FOTO
Liels skaits pasākuma dalībnieku bija atsaukušies arī uz skrējiena organizatoru aicinājumu un ģērbušies dažādos košos, atstarojošos un izgaismotos tērpos.
2015. gada 24. novembris, 12:24

Noslēdzies pirmais "Staro Rīga skrējiens". FOTO

Jauns.lv

Sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu, spītējot vēsajiem laikapstākļiem, veiksmīgi noslēdzies pirmais “Staro Rīga skrējiens”, pulcējot vairāk nekā 600 dalībnieku.

21.novembra vakarā Pils laukumā pulcējās kupls skaits dalībnieku un pasākuma apmeklētāju, ne tikai, lai dotos skrējienā, bet arī lai piedalītos pasākuma organizatoru un atbalstītāju sarūpētajās aktivitātes. Skrējiena trase veda pāri Vanšu tiltam, caur Ķīpsalu un tajā atradās vairāki gaismas un skaņas objekti. Īpašu popularitāti sacensību centrā guva klinšu kāpšanas siena, kuru ikviens apmeklētājs varēja izmēģināt bez maksas. Īsi pirms starta muzikālu priekšnesumu dalībniekiem sniedza Jorens Šteinhauers.

Liels skaits pasākuma dalībnieku bija atsaukušies arī uz skrējiena organizatoru aicinājumu un ģērbušies dažādos košos, atstarojošos un izgaismotos tērpos. Kopumā 15 gaišākie un košākie pasākuma dalībnieki tika apbalvoti ar pasākuma organizatoru un atbalstītāju sarūpētām balvām, to skaitā lielākā komanda – Mežgaļu pamatskola.

Lai veicinātu gājēju drošību un redzamību uz ceļiem Ceļu satiksmes drošības direkcija kampaņas “Esi gaismas vēstnesis” ietvaros bija ne tikai pulcējusi darbinieku komandu skrējienam, bet arī sarūpējuši atstarotājus bērniem un jauniešiem.

Organizatori saka lielu paldies pasākuma atbalstītājiem: Rīgas domei, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentam, Sportland, Nike, Ramirent, Officeday, Vichy, Dobeles dzirnavniekam, kā arī Nippon Auto. Skrējienu iedvesmoja gaismas festivāls "Staro Rīga".


Regīna Zommere/Foto: Z. Zalamanis