Mazajā ģildē notiks Adventa koncerts jauniešiem „Kristīne Prauliņa & The Soulful Crew”
Runā Rīga
2019. gada 4. decembris, 22:44

Mazajā ģildē notiks Adventa koncerts jauniešiem „Kristīne Prauliņa & The Soulful Crew”

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Svētdien, 8. decembrī plkst. 16.00 Mazajā ģildē norisināsies Adventa koncerts jauniešiem “Kristīne Prauliņa & The Soulful Crew”. Šīs apvienības mūziķi (Kristīne Prauliņa, Toms Mikāls, Valters Sprūdžs, Jānis Kalniņš, Kaspars Kurdeko) klausītājus priecēs ar pašu komponētu mūziku.

Ziemassvētku gaidīšana ir īstais laiks, lai ikdienas steigā izbrīvētu brīdi sev, atskatītos uz aizejošajā gadā piedzīvoto un ieraudzītu nākamo gadu kā radošu,  jaunu iespēju sākumu.

Tieši tāda ir arī Kristīnes Prauliņas un The Soulful Crew veidotā koncertprogramma. Šī mūzika ir intīma, tās pamats ir dziesmu teksti un tembrāli  izjusta izpausme. Programmu caurvij virtuozas improvizācijas, Kristīnes dziesmu teksti, balss dzidrums un ekspresija. Programmā iekļautas gan melodiskas, liriskas dziesmas nelielā instrumentalizācijā, gan pilnskanīga grūva mūzika.

“Kristīne Prauliņa & The Soulful Crew” ir Kristīnes Prauliņas veidots oriģinālmūzikas sastāvs, kurā taustiņus spēlē Toms Mikāls, basu - Valters Sprūdžs, ģitāru – Jānis Kalniņš, bungas – Kaspars Kurdeko un dzied pati Kristīne. Grupa izpilda pašu rakstītu mūziku angļu (pamatā) un latviešu valodā soul, blues, R&B, gospel, kā arī singer / songwriter mūzikas stilistikā.

Koncertu „Kristīne Prauliņa & The Soulful Crew” organizē Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrs “Mazā ģilde” ar Rīgas domes atbalstu.

Ieeja koncertā bez maksas.