foto: Shutterstock
Divi iedzīvotāji vienā dienā tikuši pie iespaidīgiem loterijas laimestiem
Sabiedrība
2019. gada 2. decembris, 17:25

Divi iedzīvotāji vienā dienā tikuši pie iespaidīgiem loterijas laimestiem

Jauns.lv / LETA

Aizvadītā nedēļas nogale atnesusi divus lielus laimestus "Latvijas Loto" spēlētājiem - "SuperBingo" laimēti teju 231 087 eiro, savukārt "Latloto 5 no 35" gandrīz 156 877 eiro, informēja VAS "Latvijas Loto" mārketinga projektu vadītājs Raimonds Rudzāts.

Sestdien "SuperBingo" televīzijas šovā kāds pagaidām nezināms spēlētājs laimējis "SuperBingo", tas ir, naudas laimestu teju 231 087 eiro apmērā. Laimīgā kvīts ar pieciem spēles variantiem un atzīmi dalībai papildspēlē "Džokers" iegādāta Liepājā, "Narvesen" kioskā Mirdzas Ķempes ielā. Spēlētājs par pirkumu samaksājis deviņus eiro. "SuperBingo" lielais uzkrājums šogad laimēts pirmo reizi.

Tajā pašā dienā, "Latloto 5 no 35" atminot piecus skaitļus un papildskaitli, laimēti gandrīz 156 877 eiro. Laimīgā kvīts ar diviem spēles variantiem un atzīmēm dalībai papildspēlēs "Džokers" un "Džokers 7" iegādāta Rīgā, "Latvijas Loto" veikalā Meistaru ielā 19. Par pirkumu samaksāti 4,5 eiro. 

Laimētājs ir kāds rīdzinieks, kurš 25 gadu garumā ir bijis uzcītīgs "Latloto 5 no 35" spēlētājs, neizlaižot teju nevienu izlozi un tikpat kā nespēlējot citas loterijas. Laimētājs pēc laimesta noformēšanas esot piebildis, ka prieka vēsti uzņēmis mierīgāk nekā bija iztēlojies. Laimesta tērēšanas plāni vēl tikšot rūpīgi apsvērti. 

"Latloto 5 no 35" izlozēs pieci skaitļi šogad atminēti otro reizi.