foto: Facebook
46 gadu vecumā pēkšņi miris Mārtiņš Ķibilds
2019. gada 27. oktobris, 16:46

46 gadu vecumā pēkšņi miris Mārtiņš Ķibilds

Jauns.lv

Negaidīti un pēkšņi sestdien mūžībā devies TV raidījumu vadītājs un veidotājs Mārtiņš Ķibilds, liecina filmu studijas "VFS" ieraksts sociālajos tīklos. Ķibilda kolēģi izplatīja viņa ģimenes paziņojumu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Mārtiņš Ķibilds (1973-2019)

gallery icon
42

"Mūsu viena no dedzīgākajām liesmām ir pārdegusi un izdegusi. Mārtiņ, mums Tu vienmēr paliksi spožs, lai arī kurp Tu esi devies. Skumjā ziņa no Mārtiņa ģimenes: “Sestdien, 26. oktobrī pēkšņi miris TV raidījumu veidotājs un vadītājs Mārtiņš Ķibilds. Mārtiņa ģimene lūdz cienīt piederīgo privātumu un plašākus komentārus šobrīd nesniegs. Visa informācija par atvadīšanos tiks laikus publicēta "Facebook" lapā,"" teikts paziņojumā.

Zināms, ka Ķibilda mūžs aprāvies, esot brīvdienās ārzemēs.

Mārtiņš Ķibilds dzimis 1973.gada 23. jūlijā. Viņš žurnālistikā darbojās kopš deviņdesmitajiem gadiem. Gadsimtu mijā Ķibilds vadīja populāro erudīcijas spēli "Gribi kļūt miljonārs?", bet vēlāk pievērsās arī citiem projektiem, no kuriem daudzi bija saistīti ar arhitektūru un dizainu, kas bija Mārtiņa kaislība. Viņš veidojis tādus raidījumus kā "Adreses", "Atslēgas", "Kultūrdeva" un citus. 

Jauns.lv izsaka dziļāko līdzjūtību Mārtiņa ģimenei, draugiem, kolēģiem un visiem, kam viņš bija tuvs.