foto: LETA
Turpinās mākslas augstskolu absolventu pieteikšanās dalībai "Studentu kinoFEST’S 2019"
Runā Rīga
2019. gada 29. augusts, 23:49

Turpinās mākslas augstskolu absolventu pieteikšanās dalībai "Studentu kinoFEST’S 2019"

Jauns.lv

Līdz 2019. gada 10. septembrim turpinās Baltijas valstu mākslas augstskolu absolventu pieteikšanās kinoteātra “Splendid Palace”* organizētajā "Studentu kinoFEST’S".

Jaunie profesionāļi – filmu režijas, TV un video operatori vai audiovizuālās mākslas nozares absolventi no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas jau otro gadu ar saviem diplomdarbiem ir aicināti piedalīties konkursā. Labāko autoru kino tiks izrādīts publiski kinoteātrī “Splendid Palace” 2019. gada 1. oktobrī nonstop kinovakarā. Tā ir nozīmīga publicitātes iespēja dibināt kontaktus ar potenciālajiem darba devējiem no dažādām radošajām industrijām un arī ar studējošajiem un studēt gribošajiem jauniešiem, kuri savu dzīvi vēlas saistīt ar kino.

Šogad iesūtītos darbus izvērtēs kompetenta žūrija – režisore Anna Viduleja, režisors Matīss Kaža un aktrise, kostīmu māksliniece Jana Čivžele.

Lai piedalītos konkursā, elektroniski jāaizpilda pieteikuma forma un jāiesūta diplomdarba filma labā tehniskā stāvoklī ar labu skaņas kvalitāti konkursa organizatoriem.

Ar konkursa nolikumu un pieteikuma formu var iepazīties kinoteātra “Splendid Palace” tīmekļa vietnē www.splendidpalace.lv Jautājumu gadījumā lūgums zvanīt uz tālruņa numuru 67181145, vai rakstīt e-pastu uz splendid@riga.lv.

Studentu kinoFEST’S 2019 atbalstītāji SIA “Cinevera LV” un SIA “Arkogints” uzvarētājam kopā sniegs galveno balvu – 2000 EUR profesionālas gaismošanas un kino filmēšanas tehnikas nomai.